abc.lv skaitļos

Lietotāji online31
Aktīvie uzņēmumi25216
Nozares raksti1278
Ekspertu atbildes3041
"Sakret" Igaunijā saņem balvu kā izglītībai draudzīgākais uzņēmums : Būvniecības, arhitektūras un interjera portāls abc.lv

"Sakret" Igaunijā saņem balvu kā izglītībai draudzīgākais uzņēmums

"Sakret" Igaunijā saņem balvu kā izglītībai draudzīgākais uzņēmums

Rīga, 23.okt., LETA. Būvmateriālu ražotājas AS "Sakret Holdings" Igaunijas rūpnīca saņēmusi Igaunijas nacionālo apbalvojumu kā mācībām draudzīgākais uzņēmums, ko pasniedz par sekmīgu darbinieku prasmju pilnveidošanu un motivācijas līmeņa celšanu organizācijā, aģentūru LETA informēja "Sakret Holdings".

Uzņēmums tika apbalvots Pieaugušo izglītības nedēļas ietvaros notikušajā ceremonijā Igaunijas Nacionālajā muzejā.

"Mēs saprotam, ka uzņēmums var attīstīties tikai kopā ar saviem darbiniekiem, tāpēc lielu uzsvaru liekam uz cilvēku apmācībām. Tas ir nepārtraukts process, lai uzlabotu un papildinātu jau esošās kompetences, kas nepieciešamas ražošanas, pārdošanas un citās "Sakret" darbības jomās," sacīja "Sakret Holdings" Igaunijas rūpnīcas izpilddirektors Kaspars Pacēvičs.

Vienlaikus "Sakret Holdings" tika piešķirta balva kategorijā "Mācībām draudzīgākā organizācija Jervas apriņķī".

Banner 280x280

Lielāko daļu uzņēmumā ražoto produktu Igaunijā tiek izmantoti uz vietas, tomēr 7% no kopējā daudzuma tiek eksportēti - galvenokārt uz Ziemeļvalstīm. Visi produkti atbilstoši normatīvo aktu prasībām sertificēti ar CE marķējumu. "Sakret Holdings" rūpnīca Igaunijā atklāta 2007.gadā un pašreiz tajā strādā 30 cilvēki. Ražotnes izveidē ieguldītas lielākās tiešās investīcijas no Latvijas industrijas attīstībai Igaunijā. "Sakret Holdings" Igaunijas rūpnīca spējusi iegūt vairāk nekā 30% tirgus un saglabāt stabilu izaugsmi, šā gada pirmajā pusgadā audzējot apgrozījumu par 11% pret iepriekšējā gada tādu pašu periodu.

"Sakret Holdings" ir lielākais sauso būvniecības materiālu ražotājs Baltijā. "Sakret Holdings" ir 100% Latvijas kapitāla uzņēmums un tā sastāvā ietilpst sauso un lietošanai gatavo būvmaisījumu ražošanas uzņēmumi Lietuvā, Latvijā un Igaunijā. "Sakret Holdings" sadarbojas ar vairākām augstskolām un mācību iestādēm Baltijas valstīs, realizējot gan pētniecību, gan attīstot dažādus kopprojektus.

"Sakret Holdings" Latvijas uzņēmums SIA "Sakret" 2016.gadā strādāja ar 6,972 miljonu eiro apgrozījumu un cieta 115 265 eiro zaudējumus, liecina "Firmas.lv" informācija.

Dalies ar šo rakstu

Komentāri

=

* Lūdzu aizpildi summu vārdiski latviešu valodā ar visām garumzīmēm!

SIA "Latvijas Tālrunis" aicina interneta lietotājus - portāla lasītājus, rakstot komentārus par publicētajiem rakstiem un ziņām, ievērot morāles, ētikas un pieklājības normas, nekūdīt uz vardarbību, naidu vai diskrimināciju, neizplatīt personas cieņu un godu aizskarošu informāciju, neslēpties aiz citas personas vārda, neveikt ar portāla redakciju nesaskaņotu reklamēšanu. Gadījumā, ja komentāra sniedzējs neievēro iepriekšminētos noteikumus, viņa komentārs var tikt izdzēsts un SIA "Latvijas Tālrunis" ir tiesības informēt uzraudzības iestādes par iespējamiem likuma pārkāpumiem.

Nedēļas tēma

ARI Stone – augstas kvalitātes akmens virsmas jūsu interjeram

ARI Stone – augstas kvalitātes akmens virsmas jūsu interjeram

ARI Stone ir uzņēmums, kas apvieno jaunākās inovācijas, augstākās kvalitātes akmens materiālus un bezgalīgas dizaina iespējas, lai palīdzētu jums izveidot jaunus interjera elementus. Uzzināsim, kas ietilpst ARI Stone piedāvājumā un kādi ir šīs sezonas jaunumi un dizaina aktualitātes!

Aktuālie piedāvājumi

Aktualitātes

Izstāsti Latvijai