abc.lv skaitļos

Lietotāji online0
Aktīvie uzņēmumi25212
Nozares raksti1277
Ekspertu atbildes3041
Uz Liepājas šosejas vairāki remontdarbu posmi : Būvniecības, arhitektūras un interjera portāls abc.lv

Uz Liepājas šosejas vairāki remontdarbu posmi

Uz Liepājas šosejas vairāki remontdarbu posmi

Rīga, 23.maijs, LETA. Uz Liepājas šosejas (A9) patlaban ir vairāki remontdarbu posmi, aģentūrai LETA pavēstīja AS "Latvijas Valsts ceļi".

Šodien sākas segas pārbūves darbi uz Liepājas šosejas abpus Saldum (97,58. līdz 99,74.kilometrs (km) un 102,92. līdz 113,13.km). Būvdarbu laikā tiks veikta pilna segas konstrukcijas pārbūve un metāla caurteku nomaiņa. Nākamnedēļ satiksmi tur sāks regulēt ar luksoforiem.

Šajā objektā būvnieks ir SIA "Saldus ceļinieks". Darbi tiek līdzfinansēti no Kohēzijas fonda, līgumcena ir nepilni 13 miljoni eiro (ieskaitot PVN). Darbi notiks līdz nākamā gada rudenim.

Banner 280x280

Savukārt vakar, 22.maijā, sākušies seguma atjaunošanas būvdarbi uz Liepājas šosejas posmā starp Skrundu un Rudbāržiem (132,70. līdz 135,97.km). Paredzēta izlīdzinošā frēzēšana un jaunas dilumkārtas ieklāšana, kā arī sāngrāvju tīrīšana un nomaļu atjaunošana. Būvdarbu laikā satiksme tiks regulēta ar vienu luksoforu posmu, sākot no Skrundas Rudbāržu virzienā.

Būvnieks ir SIA "Aizputes ceļinieks", būvdarbi notiek par valsts budžeta līdzekļiem, to līgumcena ir 362 000 eiro (ieskaitot PVN). Darbus plānots pabeigt līdz vasaras beigām.

Patlaban uz Liepājas šosejas tuvojas nobeigumam Džūkstes-Kauguru kanāla tilta pārbūve (26,23.km), bet jūnijā paredzēts sākt seguma atjaunošanas būvdarbus posmos no Anneniekiem līdz Kaķeniekiem (60,15. līdz 64,30.km) un no Mazblīdenes līdz Blīdenei (75,40. līdz 79,30.km).

Dalies ar šo rakstu

Komentāri

=

* Lūdzu aizpildi summu vārdiski latviešu valodā ar visām garumzīmēm!

SIA "Latvijas Tālrunis" aicina interneta lietotājus - portāla lasītājus, rakstot komentārus par publicētajiem rakstiem un ziņām, ievērot morāles, ētikas un pieklājības normas, nekūdīt uz vardarbību, naidu vai diskrimināciju, neizplatīt personas cieņu un godu aizskarošu informāciju, neslēpties aiz citas personas vārda, neveikt ar portāla redakciju nesaskaņotu reklamēšanu. Gadījumā, ja komentāra sniedzējs neievēro iepriekšminētos noteikumus, viņa komentārs var tikt izdzēsts un SIA "Latvijas Tālrunis" ir tiesības informēt uzraudzības iestādes par iespējamiem likuma pārkāpumiem.

Nedēļas tēma

ARI Stone – augstas kvalitātes akmens virsmas jūsu interjeram

ARI Stone – augstas kvalitātes akmens virsmas jūsu interjeram

ARI Stone ir uzņēmums, kas apvieno jaunākās inovācijas, augstākās kvalitātes akmens materiālus un bezgalīgas dizaina iespējas, lai palīdzētu jums izveidot jaunus interjera elementus. Uzzināsim, kas ietilpst ARI Stone piedāvājumā un kādi ir šīs sezonas jaunumi un dizaina aktualitātes!

Aktuālie piedāvājumi

Aktualitātes

Izstāsti Latvijai