abc.lv skaitļos

Lietotāji online0
Aktīvie uzņēmumi25222
Nozares raksti1279
Ekspertu atbildes3041
"Zemnieku saeima" rudens semināros skaidros Būvniecības likuma izmaiņas : Būvniecības, arhitektūras un interjera portāls abc.lv

"Zemnieku saeima" rudens semināros skaidros Būvniecības likuma izmaiņas

"Zemnieku saeima" rudens semināros skaidros Būvniecības likuma izmaiņas

Biedrība "Zemnieku saeima" rudens semināros "Aktualitātes lauksaimniecības nozarē 2014.-2015.gadā" reģionos skaidros Būvniecības likuma izmaiņas, kas stājās spēkā šī gada 1.oktobrī un tieši ietekmēs arī lauksaimniekus, kuri plāno būvniecības vai rekonstrukcijas darbus savās saimniecībās.

Organizācijas vadība informēs arī par atbalsta maksājumiem lauksaimniekiem - tiešmaksājumi, zaļināšana un valsts atbalsts -, plānotajiem atbalsta pasākumiem lauksaimniecības uzņēmumos, tostarp arī aktuālajām izmaiņām Aizsargjoslu likumā un Medību likumā.

Oktobra nogalē un novembra sākumā lauksaimnieki ir aicināti uz diviem semināriem reģionos.

Semināri notiks 28.oktobrī Dobelē, Dobeles pilsētas kultūras namā, Baznīcas ielā 6 un 31.oktobrī Grobiņā, Grobiņas kultūras namā "Robežnieki", Liepu ielā 1A. Semināru sākums plkst.10.

Banner 280x280

Semināriem iepriekš jāpiesakās.

Semināra organizēšanu atbalsta Valsts lauku tīkls.

"Zemnieku saeima" dibināta 1999.gadā. Biedrības pamatdarbība ir zemnieku interešu pārstāvēšana un lauksaimniekiem labvēlīgas politikas veidošana. Biedrība apvieno apmēram 900 saimniecības ar vairāk nekā 500 000 hektāru kopējās apsaimniekotās zemes platības un nodrošina darbu vairāk nekā 4000 darbiniekiem.

Kā ziņots, no 1.oktobra stājās spēkā jaunais Būvniecības likums un tam pakārtotie Ministru kabineta noteikumi, kas būtiski maina līdzšinējo būvniecības kārtību, īpaši akcentējot būvdarbu organizēšanas procesu un iesaistīto pušu atbildību, vienlaikus samazinot birokrātisko procedūru skaitu.

Būvniecības likuma mērķis ir radīt mūsdienīgu būvniecības procesa tiesisko regulējumu Latvijā, kas sekmēs kvalitatīvu un atbildīgu būvniecību, sabiedrībai radot pārliecību par ēku drošumu un nekaitīgumu.

Rīga, 20.okt., LETA.

Foto: STOCK.XCHNG.

Dalies ar šo rakstu

Komentāri

=

* Lūdzu aizpildi summu vārdiski latviešu valodā ar visām garumzīmēm!

SIA "Latvijas Tālrunis" aicina interneta lietotājus - portāla lasītājus, rakstot komentārus par publicētajiem rakstiem un ziņām, ievērot morāles, ētikas un pieklājības normas, nekūdīt uz vardarbību, naidu vai diskrimināciju, neizplatīt personas cieņu un godu aizskarošu informāciju, neslēpties aiz citas personas vārda, neveikt ar portāla redakciju nesaskaņotu reklamēšanu. Gadījumā, ja komentāra sniedzējs neievēro iepriekšminētos noteikumus, viņa komentārs var tikt izdzēsts un SIA "Latvijas Tālrunis" ir tiesības informēt uzraudzības iestādes par iespējamiem likuma pārkāpumiem.

Nedēļas tēma

ARI Stone – augstas kvalitātes akmens virsmas jūsu interjeram

ARI Stone – augstas kvalitātes akmens virsmas jūsu interjeram

ARI Stone ir uzņēmums, kas apvieno jaunākās inovācijas, augstākās kvalitātes akmens materiālus un bezgalīgas dizaina iespējas, lai palīdzētu jums izveidot jaunus interjera elementus. Uzzināsim, kas ietilpst ARI Stone piedāvājumā un kādi ir šīs sezonas jaunumi un dizaina aktualitātes!

Aktuālie piedāvājumi

Aktualitātes

Izstāsti Latvijai