abc.lv skaitļos

Lietotāji online0
Aktīvie uzņēmumi25214
Nozares raksti1277
Ekspertu atbildes3041
"Virši-A" stacijās varēs iegādāties ES prasībām atbilstošus gāzes balonus : Būvniecības, arhitektūras un interjera portāls abc.lv

"Virši-A" stacijās varēs iegādāties ES prasībām atbilstošus gāzes balonus

"Virši-A" stacijās varēs iegādāties ES prasībām atbilstošus gāzes balonus
Neskatoties uz Ministru kabineta pieņemtajiem grozījumiem gāzes balonu aprites kārtībā, kuri nosaka, ka tā saucamos sarkanos gāzes balonus mājsaimniecībās drīkstēs lietot līdz 2017. gada beigām, "Virši-A" degvielas uzpildes stacijās jau tagad tiks piedāvāta iespēja izvēlēties, vai iegādāties vecās paaudzes vai jaunos gāzes balonus, būvniecības portālu abc.lv informē uzņēmuma pārstāve Sabīne Dzene.

Tāpat kā līdz šim, arī turpmāk "Virši-A" degvielas uzpildes stacijās (DUS) varēs apmainīt vecās paaudzes gāzes balonus (sarkanos) pret pilniem. Līdzās šiem baloniem, klientiem tiks piedāvāti arī Eiropas Savienības (ES) tehniskajām prasībām atbilstoši baloni, kuri ir marķēti ar "Pī" atbilstības marķējumu. Jaunie gāzes baloni tiks tirgoti 5 un 27 litru tilpumā, savukārt sarkanie baloni nemainīgi 50 litru tilpumā.

"Plānojot uzņēmuma darbību ilgtermiņā, tika ņemti vērā noteikumi par gāzes balonu aprites, uzraudzības un kontroles kārtību, kuriem bija jāstājas spēkā 31.martā, līdz ar to "Virši-A" bija gatavs jaunajiem nosacījumiem. Par spīti pārejas perioda noteikšanai nolēmām saviem klientiem piedāvāt alternatīvu, tā veicinot pakāpenisku un drošu pāreju no vecajiem uz jaunajiem gāzes baloniem, jo patērētājiem būs iespēja ilgākā laika posmā izvērtēt savas finansiālās iespējas jaunu gāzes balonu iegādei. Kopumā lēmums par pārejas perioda noteikšanu ir atbalstāms, jo tirgū parādījās vairāki signāli, kas liecināja, ka ne visi uzņēmēji un arī klienti ir pilnībā gatavi jauno noteikumu ieviešanai dzīvē," informē "Virši-A" komercdirektors Ilgvars Zuzulis.

Banner 280x280

Lai samazinātu risku, kas rodas patvaļīgas gāzes balonu utilizēšanas rezultātā un nodrošinātu pareizu nederīgo gāzes balonu likvidēšanu, tuvākā laikā "Virši-A" stacijās tiks ieviesta iespēja nodot nederīgos gāzes balonus utilizācijai.

Plašāku informāciju par DUS, kuros ir iespējams iegādāties sašķidrinātās sadzīves gāzes balonus, meklējiet www.virsia.lv.

Foto: Evija Trifanova/LETA
 

Dalies ar šo rakstu

Komentāri

=

* Lūdzu aizpildi summu vārdiski latviešu valodā ar visām garumzīmēm!

SIA "Latvijas Tālrunis" aicina interneta lietotājus - portāla lasītājus, rakstot komentārus par publicētajiem rakstiem un ziņām, ievērot morāles, ētikas un pieklājības normas, nekūdīt uz vardarbību, naidu vai diskrimināciju, neizplatīt personas cieņu un godu aizskarošu informāciju, neslēpties aiz citas personas vārda, neveikt ar portāla redakciju nesaskaņotu reklamēšanu. Gadījumā, ja komentāra sniedzējs neievēro iepriekšminētos noteikumus, viņa komentārs var tikt izdzēsts un SIA "Latvijas Tālrunis" ir tiesības informēt uzraudzības iestādes par iespējamiem likuma pārkāpumiem.

Nedēļas tēma

ARI Stone – augstas kvalitātes akmens virsmas jūsu interjeram

ARI Stone – augstas kvalitātes akmens virsmas jūsu interjeram

ARI Stone ir uzņēmums, kas apvieno jaunākās inovācijas, augstākās kvalitātes akmens materiālus un bezgalīgas dizaina iespējas, lai palīdzētu jums izveidot jaunus interjera elementus. Uzzināsim, kas ietilpst ARI Stone piedāvājumā un kādi ir šīs sezonas jaunumi un dizaina aktualitātes!

Aktuālie piedāvājumi

Aktualitātes

Izstāsti Latvijai