abc.lv skaitļos

Lietotāji online100
Aktīvie uzņēmumi25212
Nozares raksti1277
Ekspertu atbildes3041
VIDEO: VVD pārņem Inčukalna gudrona dīķu teritorijas apsardzi : Būvniecības, arhitektūras un interjera portāls abc.lv

VIDEO: VVD pārņem Inčukalna gudrona dīķu teritorijas apsardzi

VIDEO: VVD pārņem Inčukalna gudrona dīķu teritorijas apsardzi
Valsts vides dienests (VVD) trešdien, 2.septembrī, publiskojis videomateriālu, kurā redzama Inčukalna gudrona dīķu teritorijas apsardzības pārņemšana. Lai gan SIA "Skonto būve" apgalvoja, ka apsardzes pārņemšana notikusi, veicot ielaušanos, videomateriālā neviena vardarbīga aina nav redzama.

Video ir redzams, kā VVD ģenerāldirektore Inga Koļegova, projekta vadītājas un zvērināta tiesu izpildītāja pavadībā, sasveicinās ar apsardzes pārstāvjiem un izskaidro objektā esošajiem SIA "Skonto būve" pārstāvjiem konkrētās darbības un turpmāko kārtību, kādā uzņēmuma dalībnieki tiks ielaisti objekta teritorijā.

"Mēs uzskatām, ka "Skonto Būve" no šejienes bija jāaiziet. Bijām devuši pietiekami laika, lai tas tā arī notiktu un joprojām sagaidām, ka uzņēmums teritoriju atbrīvos tam vēlamā laikā, saplānojot savas darbības un informējot VVD par tām. Gribam būt droši par to, ka ir skaidrs, kurš ir objekta īpašnieks," sarunā ar uzņēmuma pārstāvjiem teica Koļegova.

Tāpat video redzams, ka "Skonto Būve" darbinieki uztver notiekošo ar izpratni un apliecina, ka turpmāk rīkosies saskaņā ar jauno kārtību, apliecinot, ka tā viņiem ir saprotama.

Banner 280x280

Būvniecības portāls abc.lv jau vēstīja, ka VVD 28.augustā pārņēma apsardzi Inčukalna gudrona dīķu teritorijā, savukārt "Skonto būve" uzskata, ka notikusi krimināli sodāma rīcība, un lūgusi Valsts policiju par šo faktu sākt kriminālprocesu.

VVD norāda, ka uzņēmumam vairākkārt ir lūgts atbrīvot teritoriju, kas nav darīts. Tikmēr SIA "Skonto būve" jaunās apsardzes ierašanos nodēvējusi par ielaušanos, ko veikusi bruņota privātā apsardzes kompānija.

Foto: ekrānšāviņš no Valsts Vides dienesta publicētā video

Dalies ar šo rakstu

Komentāri

=

* Lūdzu aizpildi summu vārdiski latviešu valodā ar visām garumzīmēm!

SIA "Latvijas Tālrunis" aicina interneta lietotājus - portāla lasītājus, rakstot komentārus par publicētajiem rakstiem un ziņām, ievērot morāles, ētikas un pieklājības normas, nekūdīt uz vardarbību, naidu vai diskrimināciju, neizplatīt personas cieņu un godu aizskarošu informāciju, neslēpties aiz citas personas vārda, neveikt ar portāla redakciju nesaskaņotu reklamēšanu. Gadījumā, ja komentāra sniedzējs neievēro iepriekšminētos noteikumus, viņa komentārs var tikt izdzēsts un SIA "Latvijas Tālrunis" ir tiesības informēt uzraudzības iestādes par iespējamiem likuma pārkāpumiem.

Nedēļas tēma

ARI Stone – augstas kvalitātes akmens virsmas jūsu interjeram

ARI Stone – augstas kvalitātes akmens virsmas jūsu interjeram

ARI Stone ir uzņēmums, kas apvieno jaunākās inovācijas, augstākās kvalitātes akmens materiālus un bezgalīgas dizaina iespējas, lai palīdzētu jums izveidot jaunus interjera elementus. Uzzināsim, kas ietilpst ARI Stone piedāvājumā un kādi ir šīs sezonas jaunumi un dizaina aktualitātes!

Aktuālie piedāvājumi

Aktualitātes

Izstāsti Latvijai