abc.lv skaitļos

Lietotāji online83
Aktīvie uzņēmumi25216
Nozares raksti1277
Ekspertu atbildes3041
Trīs darbi, ko labāk uzticēt profesionālim : Būvniecības, arhitektūras un interjera portāls abc.lv

Trīs darbi, ko labāk uzticēt profesionālim

Trīs darbi, ko labāk uzticēt profesionālim

Par būvniecības un inženierzinātņu speciālistu nepiedzimst − par tādu kļūst. Pat, ja esi ļoti prasmīgs un parasti remontdarbus veic patstāvīgi, tu neesi universālais kareivis. Lai gan negribas lieki tērēties, šos trīs darbiņus labāk uztici sertificētam profesionālim.

Elektroierīču bojājumi

Ja ir iesaistīta elektrība, vienmēr labāk piezvanīt elektriķim. Elektroinstalāciju remonts, kā arī kontaktligzdu un slēdžu nomaiņa nebūt nav tie darbiņi, kas būtu jāveic remonta pašdarbniekam. Mājas elektroinstalāciju var sabojāt ne tikai nelūgti grauzēji, bet arī laika zobs, tāpēc necenties atrast vainu pats, bet uzticies pieredzējušam elektriķim. Viņš zinās, ko meklēt, kur meklēt un kā to salabot.

Arī ārkārtas situācijā necenties atrast un novērst radušos bojājumus. Atslēdz elektrības padevi, paziņo atbildīgajiem dienestiem un nekādā gadījumā netuvojies dzirksteļojošiem vai kā citādi sabojātiem vadiem.

Durvju atmūķēšana

Katram reiz var gadīties palikt aiz aizslēgtām durvīm un bez iespējām tās atvērt. Ja vien mājā nav palicis bērns vai kāds, kuram nepieciešama ārkārtēja palīdzība, nemēģini atmūķēt durvis ar filmās noskatītiem paņēmieniem. Durvju izgāšana, slēdzenes izurbšana vai nepārdomāta loga izsišana vēlāk izmaksās krietni vairāk, nekā zvans atslēdzniekam.

Ūdens cauruļu plīsums

Apmainīt krānu vai dušas uzgali var ikviens praktiskais latvietis, bet darbs ar caurulēm, īpaši, ja pa tām tek karstais ūdens, noteikti jāuztic speciālistam. Neatkarīgi no tā, vai caurule plīsusi iekštelpās vai ārā, noslēdz ūdens padevi un nekavējoties izsauc speciālistu. Parūpējies arī par papildus drošību un noteikti atslēdz elektrību, lai sevi un apkārtējos pasargātu no pēkšņas nelaimes.

Mājas elektroinstalācija un santehnika ir pietiekami sarežģītas sistēmas, tāpēc sameklē uzticamus profesionāļus, kas tev spēs palīdzēt ne tikai šķietami mazos darbiņos, bet arī ārkārtas situācijās.

Foto: James Case/Flickr.com

Banner 280x280

Dalies ar šo rakstu

Komentāri

=

* Lūdzu aizpildi summu vārdiski latviešu valodā ar visām garumzīmēm!

SIA "Latvijas Tālrunis" aicina interneta lietotājus - portāla lasītājus, rakstot komentārus par publicētajiem rakstiem un ziņām, ievērot morāles, ētikas un pieklājības normas, nekūdīt uz vardarbību, naidu vai diskrimināciju, neizplatīt personas cieņu un godu aizskarošu informāciju, neslēpties aiz citas personas vārda, neveikt ar portāla redakciju nesaskaņotu reklamēšanu. Gadījumā, ja komentāra sniedzējs neievēro iepriekšminētos noteikumus, viņa komentārs var tikt izdzēsts un SIA "Latvijas Tālrunis" ir tiesības informēt uzraudzības iestādes par iespējamiem likuma pārkāpumiem.

Nedēļas tēma

ARI Stone – augstas kvalitātes akmens virsmas jūsu interjeram

ARI Stone – augstas kvalitātes akmens virsmas jūsu interjeram

ARI Stone ir uzņēmums, kas apvieno jaunākās inovācijas, augstākās kvalitātes akmens materiālus un bezgalīgas dizaina iespējas, lai palīdzētu jums izveidot jaunus interjera elementus. Uzzināsim, kas ietilpst ARI Stone piedāvājumā un kādi ir šīs sezonas jaunumi un dizaina aktualitātes!

Aktuālie piedāvājumi

Aktualitātes

Izstāsti Latvijai