abc.lv skaitļos

Lietotāji online12
Aktīvie uzņēmumi25213
Nozares raksti1277
Ekspertu atbildes3041
Svečturi no saplēstām glāzēm : Būvniecības, arhitektūras un interjera portāls abc.lv

Svečturi no saplēstām glāzēm

Svečturi no saplēstām glāzēm

Reizēm gadās saplēst šampanieša, vīna vai citiem dzērieniem paredzētās glāzes uz kājiņas. Lai gan saplēsti trauki vairs neveic savas pamatfunkcijas, arī tiem iespējama otrā dzīve. Glāzes ar nolauztu kājiņas apakšu lieti noderēs dārza dekorāciju veidošanai.

Glāžu svečturi īpaši noderīgi brīžos, kad nepieciešams izgaismot piemājas teritoriju.

Tev būs nepieciešams:

  • glāzes ar nolauztu kājiņas apakšu;
  • smilšpapīrs;
  • smiltis;
  • sveces.

Vispirms novērtē saplēsto glāžu stāvokli. Tās var būt saskrāpētas un nespodras, tomēr neizmanto glāzes, kuras ir ieplaisājušas un var turpināt plīst. Vislabāk noderēs vīna glāzes, jo šampanieša glāzēm vajadzēs tievas svecītes.

Lai novērstu iespēju savainoties, ar smilšpapīru nopulē glāžu kājiņas lūzuma vietu. Tajā pašā laikā, tai jāpaliek pietiekami asai, lai glāzi būtu iespējams iespraust zemē.

Piepildi glāzes ar smalkām smiltīm, nelieliem oļiem vai kādu citu materiālu, kas padarīs glāzes nedaudz smagākas. Ja vēlies, pirms tam vari tās nokrāsot ar košu krāsu.

 

 

 

 

Ieliec glāzē sveci. Novieto to tieši centrā, lai liesma neapdedzinātu glāzes malas. Vislabāk izmantot tējas sveces vai elektriskās svecītes. Vajadzētu izvairīties no svecēm, kas ir garākas par glāzi.

Sameklē vietu, kur novietot glāžu svečturus. Izvairies no laukumiem, kur atrodas ugunsnedroši objekti un augi, kā arī bērniem un dzīvniekiem viegli pieejamām teritorijām. Sveces labi izskatīsies siltumnīcā, tomēr arī tur rūpīgi jāizvērtē drošības aspekti.

Iespraud glāzi augsnē. Pārliecinies, ka tā nav pārāk cieta vai mīksta, jo glāze šādās vietās nestāvēs stabili un ātri apgāzīsies.

 

 

 

 

 

Iededz sveces. Tās lieliski izgaismos apkārtni, turklāt no tām iespējams izveidot dažādas formas, piemēram, Latvijas kontūru.

 

 

 

 

Foto: www.wikihow.com

Banner 280x280

Dalies ar šo rakstu

Komentāri

=

* Lūdzu aizpildi summu vārdiski latviešu valodā ar visām garumzīmēm!

SIA "Latvijas Tālrunis" aicina interneta lietotājus - portāla lasītājus, rakstot komentārus par publicētajiem rakstiem un ziņām, ievērot morāles, ētikas un pieklājības normas, nekūdīt uz vardarbību, naidu vai diskrimināciju, neizplatīt personas cieņu un godu aizskarošu informāciju, neslēpties aiz citas personas vārda, neveikt ar portāla redakciju nesaskaņotu reklamēšanu. Gadījumā, ja komentāra sniedzējs neievēro iepriekšminētos noteikumus, viņa komentārs var tikt izdzēsts un SIA "Latvijas Tālrunis" ir tiesības informēt uzraudzības iestādes par iespējamiem likuma pārkāpumiem.

Nedēļas tēma

ARI Stone – augstas kvalitātes akmens virsmas jūsu interjeram

ARI Stone – augstas kvalitātes akmens virsmas jūsu interjeram

ARI Stone ir uzņēmums, kas apvieno jaunākās inovācijas, augstākās kvalitātes akmens materiālus un bezgalīgas dizaina iespējas, lai palīdzētu jums izveidot jaunus interjera elementus. Uzzināsim, kas ietilpst ARI Stone piedāvājumā un kādi ir šīs sezonas jaunumi un dizaina aktualitātes!

Aktuālie piedāvājumi

Aktualitātes

Izstāsti Latvijai