abc.lv skaitļos

Lietotāji online64
Aktīvie uzņēmumi25216
Nozares raksti1278
Ekspertu atbildes3041
Spogulis vannasistabā kā svarīgs interjera elements : Būvniecības, arhitektūras un interjera portāls abc.lv

Spogulis vannasistabā kā svarīgs interjera elements

Spogulis vannasistabā kā svarīgs interjera elements
Banner 280x280

Vannasistabas spogulis var būt ļoti vienkāršs, var būt bagātīgi dekorēts, kā arī var būt mazs vai tieši pretēji pārklāt gandrīz visu sienu. Viena lieta ir skaidra – bez tā vannasistaba ir nepilnvērtīga.

Nav ieteicams iegādāties pirmo ieraudzīto variantu, bet gan izvērtēt vairākas iespējas. Ja vēlies, lai mājās viss būtu skaisti, ieskaitot arī vannasistabu, jāpērk spogulis, kas ir ērts un atbilst mājokļa interjeram.

Pievērs uzmanību izmēriem

Nomēri vietu, kur izvietosi vai piekarināsi spoguli, šim nolūkam izmanto mērlenti. Veikalos spoguļi gandrīz vienmēr izskatās nedaudz mazāki nekā telpā, un tieši tamdēļ nepieciešami mērījumi, lai veikalā saprastu, vai spogulis derēs.

Kāds būs nolūks?
Ja spogulis vannasistabā nepieciešams vīriešiem skūšanās procesam, bet sievietēm krāsošanās procesam, pietiek ar spoguli, kuram ir klasisks apgaismojums. Tomēr, ja vannasistabā  tiek pavadīts daudz vairāk laika un bieži vien ir nepieciešams izmantot profesionālus vizāžistu pakalpojumus, noder spoguļi ar iebūvētiem apgaismojuma elementiem.


Formas un rāmja nozīme

Izvēlies spoguli, kas atbilst vannasistabas stilam, tas palīdzēs telpai izskatīties saskaņoti, harmoniski. Nav obligāti jāpērk  spogulis rāmī, šīs sastāvdaļas var iegādāties atsevišķi. Rāmi var izvēlēties no jebkura mitrumizturīga materiāla – koka ar speciālu piesūcinājumu, keramikas, plastikāta, metāla utt. Minimālisma cienītājiem lieliski noderēs spogulis bez rāmja. Apaļi un ovāli spoguļi bez rāmja īpaši labi izskatās mūsdienīgās vannaistabās, kas noformētas neitrālos toņos.

Uzstādīšanas veids
Ja spogulis tiek uzstādīts ilgam laika periodam, jāizmanto līme vai šķidrās naglas. Savukārt, ja spoguli plānots pārvietot vai kādreiz aizvietot, tad noderēs mobilie stiprinājumi, kā arī speciālie spoguļu turētāji.

Nodrošini iespēju samainīt spoguli

Pērkot spoguli, noteikti jāinteresējas par garantiju un atgriešanas iespējām. Tas noderēs gadījumos, ja spogulis salūzīs vēl pirms uzstādīšanas vai pēc pirkuma vairs nepatiks. Būs iespēja to aizvietot vai atgriezt iztērēto naudu.

Foto: remontbp.com



 

Dalies ar šo rakstu

Komentāri

=

* Lūdzu aizpildi summu vārdiski latviešu valodā ar visām garumzīmēm!

SIA "Latvijas Tālrunis" aicina interneta lietotājus - portāla lasītājus, rakstot komentārus par publicētajiem rakstiem un ziņām, ievērot morāles, ētikas un pieklājības normas, nekūdīt uz vardarbību, naidu vai diskrimināciju, neizplatīt personas cieņu un godu aizskarošu informāciju, neslēpties aiz citas personas vārda, neveikt ar portāla redakciju nesaskaņotu reklamēšanu. Gadījumā, ja komentāra sniedzējs neievēro iepriekšminētos noteikumus, viņa komentārs var tikt izdzēsts un SIA "Latvijas Tālrunis" ir tiesības informēt uzraudzības iestādes par iespējamiem likuma pārkāpumiem.

Nedēļas tēma

ARI Stone – augstas kvalitātes akmens virsmas jūsu interjeram

ARI Stone – augstas kvalitātes akmens virsmas jūsu interjeram

ARI Stone ir uzņēmums, kas apvieno jaunākās inovācijas, augstākās kvalitātes akmens materiālus un bezgalīgas dizaina iespējas, lai palīdzētu jums izveidot jaunus interjera elementus. Uzzināsim, kas ietilpst ARI Stone piedāvājumā un kādi ir šīs sezonas jaunumi un dizaina aktualitātes!

Aktuālie piedāvājumi

Aktualitātes

Izstāsti Latvijai