abc.lv skaitļos

Lietotāji online105
Aktīvie uzņēmumi25213
Nozares raksti1277
Ekspertu atbildes3041
SIA "WURTH" – kvalitāte, izcils serviss un individuāla pieeja katram klientam : Būvniecības, arhitektūras un interjera portāls abc.lv

SIA "WURTH" – kvalitāte, izcils serviss un individuāla pieeja katram klientam

SIA "WURTH" – kvalitāte, izcils serviss un individuāla pieeja katram klientam
"Wurth Group" ir internacionāls uzņēmums, kuru pārstāv vairāk nekā 400 meitas uzņēmumu vairāk nekā 80 valstīs visā pasaulē. "Wurth Group" pirmsākumi meklējami 1945. gadā, kad uzņēmuma dibinātājs  Adolf Wurth atvēra skrūvju, uzgriežņu un stiprinājumu vairumtirdzniecības kompāniju Vācijas dienvidos, pilsētiņā Kunzelsau. 1954. gadā uzņēmumu pārņem Adolf Wurth 19 gadu vecais dēls Reinhold Wurth, kurš uzņēmumu attīsta līdz visā pasaulē atpazīstamam brendam – "Wurth".
 
Uzņēmuma korporatīvā biznesa filozofija un kultūra, kur katra darbinieka idejas un radošums tiek augstu vērtēts, kā arī atbildība un savstarpēja cieņa, ir pamats tam, ka vārds Wurth visā pasaulē asociējas ar augstu produktu kvalitāti un lielisku servisu.

SIA "Wurth" Latvijā strādā kopš 1996. gada. Laikam ejot, uzņēmums no "Wurth Oy" meitas uzņēmuma ir pārtapis par "Wurth International AG" meitas uzņēmumu Latvijā. Šobrīd uzņēmumā strādā vairāk nekā 60 darbinieku. SIA "Wurth" birojs un noliktava atrodas Rīgā, Ganību dambī 17a. Tāpat visā Latvijā ir nu jau 18 tirdzniecības pārstāvniecību un 21 tehniskais konsultants, kuri strādā visos Latvijas reģionos un apkalpo klientus celtniecības, transporta un ražošanas nozarēs. Pateicoties "Wurth" nezūdošajai kvalitātei un augstajam klientu apkalpošanas servisam, mūsu klientu skaits ir stabils.
 
Latvijas tirgū mēs piedāvājam vairāk nekā 10 000 dažādu  preču, savukārt no vācu kolēģu plašā piedāvājuma ir pieejamas vairāk nekā 130 000 dažādu preču, turklāt tās varam piegādāt salīdzinoši īsā laikā.
 
Mūsu sortimenta galvenie virzieni ir stiprinājumi, rokas instrumenti, elektro un pneimoinstrumenti, ķīmiskie produkti auto servisiem un transporta kompānijām, kā arī rūpniecībā izmantojamās smērvielas un citas ķīmijas preces, materiālu apstrāde (abrazīvi, urbji) un darba drošības preces. Mēs rūpējamies, lai mūsu klientiem būtu ērti strādāt, un piedāvājam individuālus risinājumus. Rūpējamies arī par darba vidi pie klienta. Piemēram, lietojot ķīmijas produktus, ir nepieciešama attiecīga dokumentācija un atbilstoša produktu lietošana. Mums ir pieejama visa nepieciešamā dokumentācija latviešu valodā. Bieži vien, veicot atbalsta vizītes pie klientiem, secinām, ka dokumentācija ne vienmēr ir kārtībā. Palīdzam to sakārtot, lai klientu galvenā rūpe būtu tikai tiešā darba veikšana. 
 
Lai gan "Wurth" vārds un preču sortiments Latvijā ir plaši pazīstams, esam pārliecināti, ka liela daļa potenciālo klientu būs patīkami pārsteigti par mūsu piedāvāto sortimentu un profesionālajiem risinājumiem būvniecības, rūpniecības un industriālajā nozarē. Tāpat arī privātie mājamatnieki un auto lietotāji pie mums var atrast sev vajadzīgās preces un risinājumus.
 
Esat laipni gaidīti 18. jūnijā Daugavgrīvas ielā 56a uz atvēršanas svētkiem, kā arī citos "Wurth" veikalos visā Latvijā, kur Jūs sagaidīs un ar padomu palīdzēs profesionāli klientu konsultanti. Tiekamies! 
 

Ienāc www.wurth.lv un pārliecinies par piedāvājumu, un atrodi sev tuvāko klientu apkalpošanas centru!

SIA "Würth"
Ganību dambis 17a-lit.2, Rīga, LV-1045
Tālrunis 67501640
Banner 280x280
E-pasts: wurth@wurth.lv



   

























 







Publicitātes foto

Dalies ar šo rakstu

Komentāri

=

* Lūdzu aizpildi summu vārdiski latviešu valodā ar visām garumzīmēm!

SIA "Latvijas Tālrunis" aicina interneta lietotājus - portāla lasītājus, rakstot komentārus par publicētajiem rakstiem un ziņām, ievērot morāles, ētikas un pieklājības normas, nekūdīt uz vardarbību, naidu vai diskrimināciju, neizplatīt personas cieņu un godu aizskarošu informāciju, neslēpties aiz citas personas vārda, neveikt ar portāla redakciju nesaskaņotu reklamēšanu. Gadījumā, ja komentāra sniedzējs neievēro iepriekšminētos noteikumus, viņa komentārs var tikt izdzēsts un SIA "Latvijas Tālrunis" ir tiesības informēt uzraudzības iestādes par iespējamiem likuma pārkāpumiem.

Nedēļas tēma

ARI Stone – augstas kvalitātes akmens virsmas jūsu interjeram

ARI Stone – augstas kvalitātes akmens virsmas jūsu interjeram

ARI Stone ir uzņēmums, kas apvieno jaunākās inovācijas, augstākās kvalitātes akmens materiālus un bezgalīgas dizaina iespējas, lai palīdzētu jums izveidot jaunus interjera elementus. Uzzināsim, kas ietilpst ARI Stone piedāvājumā un kādi ir šīs sezonas jaunumi un dizaina aktualitātes!

Aktuālie piedāvājumi

Aktualitātes

Izstāsti Latvijai