abc.lv skaitļos

Lietotāji online0
Aktīvie uzņēmumi25212
Nozares raksti1277
Ekspertu atbildes3041
Salienā sākta jauna parka būvniecība : Būvniecības, arhitektūras un interjera portāls abc.lv

Salienā sākta jauna parka būvniecība

Salienā sākta jauna parka būvniecība

Nekustamā īpašuma projekta attīstītājs SIA "Saliena Development" uzsācis jaunu projektu, kas paredz izbūvēt parku Salienā. Jāmin, ka tas būs attīstītāja jau trešais izveidotais parks dzīvojamo māju projektā, būvniecības portālu abc.lv informē "Saliena Development" mārketinga vadītāja Zanda Bāliņa.

Kopējā parka platība veido gandrīz 14 hektārus. Jaunizveidojamo parku plānots nosaukt "Saliena Orchard Park" un izveidot arī nelielu ābeļdārzu. Tajā būs dīķis, apzaļumota teritorija, sastādīti koki, bruģēti un izgaismoti celiņi. Šogad līdz ziemai plānots pabeigt konstrukciju būvniecības darbus, savukārt apzaļumošanas un labiekārtošanas darbus – nākamā gada pirmajā pusgadā.

"Saliena Development" valdes priekšsēdētājs Maikls Makarovs teic, ka Saliena ir vērienīgākais nekustamo īpašumu projekts Pierīgā. "Mūsu mērķis ir radīt jaunu pilsētu ar izcilu un ērtu vidi dzīvošanai. Parku izveide teritorijā iet roku rokā ar dzīvojamo zonu būvniecību, apliecina mūsu kā ilgtermiņa spēlētāja nodomus un atšķirīgo pieeju no citiem nekustamā īpašuma attīstītājiem," norādījis Makarovs.

Turpinot būt inovators nekustamo īpašumu jomā, "Saliena Development" ieviesa jaunu privātmāju konceptu "Ideālā māja". Tas paredz mājokļu būvniecību, visā procesā cieši sadarbojoties ar klientu un ļaujot izvēlēties zemes platību, tā izvietojumu, māju stāvu skaitu un plānojumu, kā arī papildkomplektācijas un apdari, atbilstoši savām vēlmēm, vajadzībām un budžeta iespējām. Šis būvniecības modelis turpmāk tiks izmantots dzīvojamai apbūvei Salienā.

Banner 280x280

Nekustamo īpašumu projekts "Saliena" atrodas starp Rīgu un Jūrmalu. 455 ha lielā platībā tiek attīstīts mūsdienīgs koncepts ar augstvērtīgu dzīvojamo, darba un izklaides vidi. Projektā "Saliena" jau dzīvo 180 ģimeņu no 11 dažādām valstīm, ir ierīkota mūsdienīga infrastruktūra, izveidots viens no lielākajiem golfa kompleksiem Baltijā, kā arī tajā atrodas Latvijas Starptautiskā skola. Projekta attīstītājs un pārvaldītājs ir "Saliena Development".

Foto: Moyan Brenn/Flickr.com.

 

Dalies ar šo rakstu

Komentāri

=

* Lūdzu aizpildi summu vārdiski latviešu valodā ar visām garumzīmēm!

SIA "Latvijas Tālrunis" aicina interneta lietotājus - portāla lasītājus, rakstot komentārus par publicētajiem rakstiem un ziņām, ievērot morāles, ētikas un pieklājības normas, nekūdīt uz vardarbību, naidu vai diskrimināciju, neizplatīt personas cieņu un godu aizskarošu informāciju, neslēpties aiz citas personas vārda, neveikt ar portāla redakciju nesaskaņotu reklamēšanu. Gadījumā, ja komentāra sniedzējs neievēro iepriekšminētos noteikumus, viņa komentārs var tikt izdzēsts un SIA "Latvijas Tālrunis" ir tiesības informēt uzraudzības iestādes par iespējamiem likuma pārkāpumiem.

Nedēļas tēma

ARI Stone – augstas kvalitātes akmens virsmas jūsu interjeram

ARI Stone – augstas kvalitātes akmens virsmas jūsu interjeram

ARI Stone ir uzņēmums, kas apvieno jaunākās inovācijas, augstākās kvalitātes akmens materiālus un bezgalīgas dizaina iespējas, lai palīdzētu jums izveidot jaunus interjera elementus. Uzzināsim, kas ietilpst ARI Stone piedāvājumā un kādi ir šīs sezonas jaunumi un dizaina aktualitātes!

Aktuālie piedāvājumi

Aktualitātes

VNĪ: Nodots ekspluatācijā Kinoloģijas centrs Rēzeknē

VNĪ: Nodots ekspluatācijā Kinoloģijas centrs Rēzeknē

VAS “Valsts nekustamie īpašumi” (VNĪ) vadībā pabeigti darbi pie Valsts ieņēmumu dienesta (VID) Muitas pārvaldes Kinoloģijas centra izveides Rēzeknē, Maskavas ielā 30. Pabeidzot projektu, radīta mūsdienīga infrastruktūra muitas kinologu un darba suņu apmācībām, informē VNĪ valdes locekle Jeļena Gavrilova.

Izstāsti Latvijai