abc.lv skaitļos

Lietotāji online38
Aktīvie uzņēmumi25212
Nozares raksti1277
Ekspertu atbildes3041
Ražošanas komercfirmai SIA "TAPS" – 20 gadi! : Būvniecības, arhitektūras un interjera portāls abc.lv

Ražošanas komercfirmai SIA "TAPS" – 20 gadi!

Ražošanas komercfirmai SIA "TAPS" – 20 gadi!
Latvijas mīksto mēbeļu ražošanas firmai "TAPS" maijā svinam 20 gadu pastāvēšanas jubileju! Grūti pateikt, ar kādām mērvienībām būtu pareizāk izteikt un raksturot uzņēmuma paveikto šajā laika posmā – pēc padarītā darba apjoma, sastrādātās peļņas, neveiksmju un veiksmju rezultātā iegūtās pieredzes vai varbūt pēc klientu apmierinātības koeficienta? Jebkurai darbībai ir kāds rezultāts, un, ja abās mijiedarbības pusēs apmierināto ir daudz vairāk nekā neapmierināto, tad procesu varam uzskatīt par izdevušos!
 
"KVALITĀTE UN PRAKTISKUMS" – pie šāda moto uzņēmums savā darbībā pieturas jau vairāk nekā pēdējos desmit gadus. Uzņēmuma darbības sākuma un vidus fāzē bija daudz savas tirgus nišas meklējumu. Tika izmēģinātas  prasmes un spējas gan masveida dekoratīvu koka detaļu ražošanā, gan iemēģināta roka ekskluzīvu priekšmetu izgatavošanā pēc individuāla pasūtījuma. Uz katru konkrēto brīdi katra darītā lieta ir nesusi savu labumu, bet kopējā iegūtā pieredze palīdz pieņemt pārdomātākus lēmumus ik dienu.

Šodien uzņēmums pamatā ir orientējies uz daudzfunkcionālu transformējamo mīksto (tapsēto) mēbeļu ražošanu, piedāvājot aizvien jaunus un uzlabojot senākus transformējamo mēbeļu konstrukciju risinājumus. Sākot jau ar pašiem pirmajiem ražotajiem izstrādājumiem, uzņēmuma pamatnostādne ir bijusi nemainīga, ka izstrādājumu konstrukcijai jābūt oriģinālai un funkcionālai, radot jaunas kvalitātes produktu ar atšķirīgu dizainu, dažkārt pakārtotu pamatā uzstādītajām vērtībām – kvalitātei un funkcionalitātei. Kvalitātes galvenais kritērijs ir produkta kalpošanas ilgums, kas vistiešāk ietekmē klientu lojalitāti. Saņemot ilgi kalpojošu priekšmetu, pircējam ilgu laiku nevajadzēs tā vietā iegādāties citu, savukārt, izvēloties nākamo pirkumu, klients jau atgriezīsies pie konkrētā ražotāja. Šī ir ilgtermiņa darbības stratēģija, radīt sev lojālus klientus, kuru apmierinātība tiek celta, sniedzot mēbeļu atjaunošanas servisa pakalpojumus, šādi vēl vairāki paildzinot izstrādājuma kalpošanas ilgumu. Dažkārt lietotāji tik ļoti pieķeras konkrētajam dīvānam, ka tam 15 gadu laikā trīs reizes tiek mainīts audums, jo sava atšķirīgā dizaina dēļ tas nav kļuvis nemoderns, bet praktiskais lietojums ir palicis nemainīgi aktuāls. Šodien šādu pieeju mēs jau droši varētu dēvēt par ZAĻĀS domāšanas pirmsākumiem. 
 
Īstenotā mēbeļu tirdzniecības stratēģija pamatā ir vērsta uz maksimāli ciešu kontaktu veidošanu ar esošajiem un potenciālajiem klientiem. Piedāvājot neierobežotas mēbeļu audumu izvēles iespējas, neskaitāmas konfigurācijas un gabarītu izmēru versijas, vislabāk to var izdarīt, organizējot  savu tiešo tirdzniecības vietu. Jau piecus gadus "TAPS" salons atrodas tirdzniecības centrā "SPICE HOME", 2. stāvā, Jaunmoku ielā 13, Rīgā! Šodien blakus "TAPS" daudzveidīgajam mēbeļu klāstam saskaņota interjera veidošanai tiek piedāvāti arī dažādi interjera priekšmeti – spoguļi, dekoratīvas lampas, kanvas, gultas veļa un ortopēdiskā produkcija Jūsu labsajūtai. Labprāt sniegsim arī visaptverošas dizainera konsultācijas. 
Svinēsim "TAPS" svētkus kopā, maijā īpašas svētku atlaides. 
 
Ienāc www.taps.lv



SIA "Taps Dizaina Studija"
Jaunmoku 13, Rīga, LV-1046
Tālrunis 67798154
Banner 280x280
E-pasts: salons@taps.lv



Publicitātes foto

  


  


  


  


  


  


  


  

Dalies ar šo rakstu

Komentāri

=

* Lūdzu aizpildi summu vārdiski latviešu valodā ar visām garumzīmēm!

SIA "Latvijas Tālrunis" aicina interneta lietotājus - portāla lasītājus, rakstot komentārus par publicētajiem rakstiem un ziņām, ievērot morāles, ētikas un pieklājības normas, nekūdīt uz vardarbību, naidu vai diskrimināciju, neizplatīt personas cieņu un godu aizskarošu informāciju, neslēpties aiz citas personas vārda, neveikt ar portāla redakciju nesaskaņotu reklamēšanu. Gadījumā, ja komentāra sniedzējs neievēro iepriekšminētos noteikumus, viņa komentārs var tikt izdzēsts un SIA "Latvijas Tālrunis" ir tiesības informēt uzraudzības iestādes par iespējamiem likuma pārkāpumiem.

Nedēļas tēma

ARI Stone – augstas kvalitātes akmens virsmas jūsu interjeram

ARI Stone – augstas kvalitātes akmens virsmas jūsu interjeram

ARI Stone ir uzņēmums, kas apvieno jaunākās inovācijas, augstākās kvalitātes akmens materiālus un bezgalīgas dizaina iespējas, lai palīdzētu jums izveidot jaunus interjera elementus. Uzzināsim, kas ietilpst ARI Stone piedāvājumā un kādi ir šīs sezonas jaunumi un dizaina aktualitātes!

Aktuālie piedāvājumi

Aktualitātes

Uzsākta gatavošanās Pļaviņu HES rezerves pārgāznes būvniecībai

Uzsākta gatavošanās Pļaviņu HES rezerves pārgāznes būvniecībai

AS "Latvenergo" 2024. gadā turpina vienu no Latvijā nozīmīgākajiem projektiem enerģētikas ilgtspējai – Pļaviņu HES rezerves pārgāznes izbūvi. Tā palielinās Pļaviņu HES drošumu un ir sabiedrības un valsts enerģētiskās drošības projekts. Šobrīd norit sagatavošanās darbi būvniecības uzsākšanai Aizkrauklē, lai realizētu stratēģiskas nozīmes būvi un sakārtotu pilsētas ainavu.

Izstāsti Latvijai