abc.lv skaitļos

Lietotāji online60
Aktīvie uzņēmumi25216
Nozares raksti1279
Ekspertu atbildes3041
PVC cauruļu vīna plaukts : Būvniecības, arhitektūras un interjera portāls abc.lv

PVC cauruļu vīna plaukts

PVC cauruļu vīna plaukts

Ja esi vīna cienītājs, noteikti esi apsvēris domu iegādāties vīna plauktu. Tomēr, ja esi praktisks un gana radošs, izgatavo vīna plauktu pats. Ņem talkā PCV gludsienu caurules un ļauj izdomai vaļu!

Tev būs nepieciešams:

  • PVC gludsienu caurules D=110mm;
  • PVC gludsienu caurules D=50mm;
  • PVC līme Tangit;
  • izsmidzināmās krāsas aerosols;
  • zāģis;
  • 80. un 400.grauda smilšpapīrs.

 

 

Zāģē

Sazāģē PVC caurules 180mm garumā. Ar 80.grauda smilšpapīru nopulē asās malas, bet ar 400.grauda smilšpapīru rūpīgi nopulē cauruļu ārpusi. Pēc tam ar viegli samitrinātu lupatiņu noslauki caurules, lai atbrīvotos no pulēšanas laikā radušajiem putekļiem.

 

 

 

 

Krāso

Novieto caurules uz avīzes vertikālā pozīcijā, lai ar krāsu varētu ērti apsmidzināt gan cauruļu iekšpusi, gan ārpusi. Uzklāj divas krāsas kārtas, un abās reizēs ļauj krāsai kārtīgi nožūt. Apgriez caurules otrādāk un atkārto krāsošanas procesu.

 

 

 

 

Līmē

Uz diametrā lielākas caurules taisnā līnijā no viena gala līdz otram uzklāj plānu līmes kārtu. Pēc tam uz līmes puses uzmanīgi novieto diametrā mazāku cauruli. Pievērs uzmanību, lai abu cauruļu gali pilnībā sakristu un neveidotos pārkare. Šādi izveido vairākus cauruļu savienojumus.

Izveidotos cauruļu savienojumus salīmē kopā kā vien vēlies. Galvenais, lai plaukts būtu nobalansēts un vienā līmenī. Tas nedrīkst šūpoties!

 

 

Priekā!

Kad plaukts gatavs, piepildi to ar sava mīļākā vīna pudelēm un izbaudi gandarījumu par labi padarītu darbu! Priekā!

 

 

 

 

 

Foto: www.home-dzine.co.za
 

Banner 280x280

Dalies ar šo rakstu

Komentāri

=

* Lūdzu aizpildi summu vārdiski latviešu valodā ar visām garumzīmēm!

SIA "Latvijas Tālrunis" aicina interneta lietotājus - portāla lasītājus, rakstot komentārus par publicētajiem rakstiem un ziņām, ievērot morāles, ētikas un pieklājības normas, nekūdīt uz vardarbību, naidu vai diskrimināciju, neizplatīt personas cieņu un godu aizskarošu informāciju, neslēpties aiz citas personas vārda, neveikt ar portāla redakciju nesaskaņotu reklamēšanu. Gadījumā, ja komentāra sniedzējs neievēro iepriekšminētos noteikumus, viņa komentārs var tikt izdzēsts un SIA "Latvijas Tālrunis" ir tiesības informēt uzraudzības iestādes par iespējamiem likuma pārkāpumiem.

Nedēļas tēma

ARI Stone – augstas kvalitātes akmens virsmas jūsu interjeram

ARI Stone – augstas kvalitātes akmens virsmas jūsu interjeram

ARI Stone ir uzņēmums, kas apvieno jaunākās inovācijas, augstākās kvalitātes akmens materiālus un bezgalīgas dizaina iespējas, lai palīdzētu jums izveidot jaunus interjera elementus. Uzzināsim, kas ietilpst ARI Stone piedāvājumā un kādi ir šīs sezonas jaunumi un dizaina aktualitātes!

Aktuālie piedāvājumi

Aktualitātes

Izstāsti Latvijai