abc.lv skaitļos

Lietotāji online54
Aktīvie uzņēmumi25216
Nozares raksti1277
Ekspertu atbildes3041
Piešķir savam interjeram raksturu! : Būvniecības, arhitektūras un interjera portāls abc.lv

Piešķir savam interjeram raksturu!

Piešķir savam interjeram raksturu!

Veidojot interjeru, nozīme ir katram sīkumam. Skaistas un kvalitatīvas grīdas līstes vai griestu dekori jāizvēlas rūpīgi, padomājot gan par produkta izejmateriāliem, gan veidu, kā šie materiāli tiek uzstādīti.

Beļģijas uzņēmums "Orac Decor" jau vairāk nekā 40 gadus ir līderis profesionālas iekšējās apdares produktu ražošanā, taču tā pārstāvniecība Latvijā darbojas no 1993. gada.
"Orac Decor" produkti izceļas ar augstas klases kvalitāti – tie ir vizuāli tīkami, funkcionāli, mitrumizturīgi, viegli krāsojami un uzstādāmi. Produkcijā ietilpsti tādi dekori kā profillīstes, kapiteļi, kājlīstes, karnīzes, kolonnas, konsoles, rozetes, kamīna apdares un citi.

Par uzņēmuma darbību vairāk stāsta "Orac Decor" pārstāvis Latvijā Dzintars Pauzers: "Mūsu komanda cenšas izdarīt visu iespējamo, lai klients būtu apmierināts gan ar produktu, gan ar mūsu sniegtajiem pakalpojumiem. Tā, piemēram, interjera dizaineriem, arhitektiem un arī individuālajiem klientiem piedāvājam īpašas brokastis, kurās mēs ne tikai pacienājam atnācējus ar kafiju un siltām maizītēm, bet arī sniedzam detalizētu informāciju par mūsu produkciju," atklāj uzņēmuma direktors.



Ir divas produktu grupas – no poliuretāna veido "ORAC Luxxus" karnīzes, sienu līstes, kolonnas, griestu rozetes un citus dekorus. Savukārt duropolimērs tiek izmantots "ORAC Luxxus" un "ORAC Axxent" dekoru izveidē.

Uzņēmuma pakalpojumiem ir divu veidu klienti – viens, kas ir gala klients jeb pasūtītājs, otrs klients ir būvniecības profesionālis. Visbiežāk produktus iegādājas gala klients, un šajos gadījumos visvārīgākais ir pareiza produktu uzstādīšana. "Orac Decor" uzņēmums tirgū atšķiras ar to, ka piedāvā saviem klientiem konsultācijas, kā uzstādīt iegādātās preces tā, lai neciestu iegādātā produkta kvalitāte.

Lai vieglāk būtu saprotams, kāds produkts ir vispiemērotākais, klientam ir iespēja konsultēties ar dizaineri un paraugus pirms iegādāšanās ņemt līdzi, lai redzētu, kā tie iekļaujas interjerā.
"Mūsu produkcija ir daudzveidīga, to var pieskaņot klasiskam, modernam, kā arī gluži oriģinālam dizainam, pasūtot dizaineru izstrādātus apdares dekorus," stāsta "Orac Decor" projektu vadītāja Jana Aulmane.


Uzņēmuma dizaina elementi nav masu produkcija, to izstrādē piedalās profesionāli dizaineri. Šeit var redzēt tādus vārdus kā Ulfs Morics (Ulf Moritz), Pjērs Daems (Pierre Daems) un Havjērs Donks (Xavier Donck).

Uzņēmums izceļas ar vienkāršu un saprotamu pieeju, augstas klases servisu un vienu no plašākajām apdares dekoru noliktavām Baltijā. "Orac Decor" mērķis ir padarīt jūsu interjeru mājīgu, oriģinālu un stilīgu.

Teksts, foto, video:Abc.lv/Motion Media Park

Banner 280x280

Dalies ar šo rakstu

Komentāri

=

* Lūdzu aizpildi summu vārdiski latviešu valodā ar visām garumzīmēm!

SIA "Latvijas Tālrunis" aicina interneta lietotājus - portāla lasītājus, rakstot komentārus par publicētajiem rakstiem un ziņām, ievērot morāles, ētikas un pieklājības normas, nekūdīt uz vardarbību, naidu vai diskrimināciju, neizplatīt personas cieņu un godu aizskarošu informāciju, neslēpties aiz citas personas vārda, neveikt ar portāla redakciju nesaskaņotu reklamēšanu. Gadījumā, ja komentāra sniedzējs neievēro iepriekšminētos noteikumus, viņa komentārs var tikt izdzēsts un SIA "Latvijas Tālrunis" ir tiesības informēt uzraudzības iestādes par iespējamiem likuma pārkāpumiem.

Nedēļas tēma

ARI Stone – augstas kvalitātes akmens virsmas jūsu interjeram

ARI Stone – augstas kvalitātes akmens virsmas jūsu interjeram

ARI Stone ir uzņēmums, kas apvieno jaunākās inovācijas, augstākās kvalitātes akmens materiālus un bezgalīgas dizaina iespējas, lai palīdzētu jums izveidot jaunus interjera elementus. Uzzināsim, kas ietilpst ARI Stone piedāvājumā un kādi ir šīs sezonas jaunumi un dizaina aktualitātes!

Aktuālie piedāvājumi

Aktualitātes

Sāk ūdensvada skalošanu galvaspilsētas centrā

Sāk ūdensvada skalošanu galvaspilsētas centrā

Šīs nedēļas nogalē SIA “Rīgas ūdens” sāks ūdensvada skalošanas darbus Rīgas centrā un tam tuvākajās apkaimēs. Šajā sezonā plānots izskalot kopumā 162 kilometrus ūdensvada, un tas būs viens no lielākajiem skalošanas apjomiem “Rīgas ūdens” darbības laikā.

Izstāsti Latvijai