abc.lv skaitļos

Lietotāji online151
Aktīvie uzņēmumi25216
Nozares raksti1278
Ekspertu atbildes3041
Piecas pavasara tendences interjera dizainā : Būvniecības, arhitektūras un interjera portāls abc.lv

Piecas pavasara tendences interjera dizainā

Piecas pavasara tendences interjera dizainā

Pavasarī, kad visi atdzīvojas - atgūst mundrumu, možumu, rosīgumu, darbīgumu, arī interjers pieprasa svaigas idejas. Būvniecības portāls abc.lv piedāvā apskatīt aktuālas pavasara tendences  – svarīgi ir nebaidīties un eksperimentēt.

Pasteļtoņi
Vasarā būs aktuāli spilgti, sulīgi un drosmīgi toņi. Savukārt pirmajās pavasara dienās interjerā jāizmanto maigus, iedvesmojošus pasteļtoņus. Blāvi lillā, piparmētras un laima krāsa, kā arī gaiši zilā krāsa padarīs interjeru "svaigāku" un "pavasarīgi optimistisku". Atrodoties šādās istabās, būs sapņains noskaņojums.

Dabīgais akmens
Dabīgie materiāli vienmēr būs modē un nezaudēs savu aktualitāti. Jaunākās tendences apliecina, ka arī šajā pavasarī savu interjeru var papildināt ar dabīgā akmens elementiem. Nav obligāti iegādāties bāra leti no akmens, pietiks ar tirkīzkrāsas pērlīšu lustru, statueti no avanturīna, amazonīta vai malahīta. Tas viesiem liks noprast, ka namīpašnieks ir informēts par jaunākajām pavasara tendencēm interjerā.

Banner 280x280

Moduļu mēbeles
Ar ko asociējas pavasaris? Ar jaunību. Tieši tamdēļ laiks atbrīvoties no garlaicīgajām, tradicionālajām mēbelēm un izpētīt moduļu mēbeļu piedāvājumu. Šādas mēbeles raisa brīvības sajūtu. Moduļu dīvānu viegli un ātri var pārvērst dažos pufos vai izveidot pilnīgi jaunu izskata dīvānu. Arī moduļveida plauktu izskatu var mainīt kaut vai katru dienu. Savukārt tālu viens no otra piekarināti skapīši viendien var kļūt par vienotu kompozīciju. Ērti un stilīgi. Turklāt liksies, ka mājās vienmēr kaut kas jauns.

Sarežģītie raksti
Šī tendence patiks cilvēkiem, kuri ir bagātīga un piesātināta interjera piekritēji. Var izvēlēties marokāņu ornamentus vai sarežģītu ligatūru. Savukārt, ja sniegta priekšroka elegantam minimālismam, tad pietiks ar lakoniskiem ģeometriskiem ritmiem. Rodas jautājums, kā "ienest" rakstus un ornamentus telpā. Piedāvājam iegādāties rakstainu tekstilu, rakstainu abažūru vai arī tapetes, pastāv daudzi varianti.

Retro glamūrs
Holivudas 30.-60.gadu buduāru elegance atkal ir modē. Interjerā atkal izmanto velvetu, samtu un zīdu, nevar iztikt bez pūkainas kažokādas un spīdīgiem akmeņiem, kas imitē dimantus.

Foto: remontbp.com

Dalies ar šo rakstu

Komentāri

=

* Lūdzu aizpildi summu vārdiski latviešu valodā ar visām garumzīmēm!

SIA "Latvijas Tālrunis" aicina interneta lietotājus - portāla lasītājus, rakstot komentārus par publicētajiem rakstiem un ziņām, ievērot morāles, ētikas un pieklājības normas, nekūdīt uz vardarbību, naidu vai diskrimināciju, neizplatīt personas cieņu un godu aizskarošu informāciju, neslēpties aiz citas personas vārda, neveikt ar portāla redakciju nesaskaņotu reklamēšanu. Gadījumā, ja komentāra sniedzējs neievēro iepriekšminētos noteikumus, viņa komentārs var tikt izdzēsts un SIA "Latvijas Tālrunis" ir tiesības informēt uzraudzības iestādes par iespējamiem likuma pārkāpumiem.

Nedēļas tēma

ARI Stone – augstas kvalitātes akmens virsmas jūsu interjeram

ARI Stone – augstas kvalitātes akmens virsmas jūsu interjeram

ARI Stone ir uzņēmums, kas apvieno jaunākās inovācijas, augstākās kvalitātes akmens materiālus un bezgalīgas dizaina iespējas, lai palīdzētu jums izveidot jaunus interjera elementus. Uzzināsim, kas ietilpst ARI Stone piedāvājumā un kādi ir šīs sezonas jaunumi un dizaina aktualitātes!

Aktuālie piedāvājumi

Aktualitātes

Izstāsti Latvijai