abc.lv skaitļos

Lietotāji online0
Aktīvie uzņēmumi25216
Nozares raksti1278
Ekspertu atbildes3041
Par 350 000 eiro ar ugunsdrošības sistēmām nākamgad aprīkos visas Rīgas pašvaldības izglītības iestādes : Būvniecības, arhitektūras un interjera portāls abc.lv

Par 350 000 eiro ar ugunsdrošības sistēmām nākamgad aprīkos visas Rīgas pašvaldības izglītības iestādes

Par 350 000 eiro ar ugunsdrošības sistēmām nākamgad aprīkos visas Rīgas pašvaldības izglītības iestādes
Saistībā ar neseno ugunsgrēku Rīgas Juglas vidusskolā un sākumskolā, kā arī citās pilsētas izglītības iestādēs, no nākamā gada Rīgas domes Īpašuma departamentam tiks piešķirti līdzekļi 350 000 eiro apmērā ugunsdrošības sistēmu izbūvei pašvaldības izglītības iestādēs.

Kā preses brīfingā pastāstīja Rīgas domes priekšsēdētāja vietnieks Andris Ameriks (GKR), šos līdzekļus nākamgad izlietos ugunsdrošības sistēmu nodrošināšanai pašvaldības izglītības iestādēs, lai novērstu uguns nelaimju riskus turpmāk.

Papildus SIA "Rīgas serviss" uzdots 2016.gada pirmajā pusē veikt pilnu revīziju pašvaldības izglītības iestāžu bēniņos un pagrabtelpās, lai pārliecinātos par ugunsnelaimes risku novēršanu.

Kā ziņots, 30.septembrī bija izcēlies ugunsgrēks Rīgas Juglas vidusskolā un sākumskolā. Liesmas izplatījās 400 kvadrātmetru platībā. Pēc ugunsgrēka pārbaudē noskaidrots, ka pie vainas bijusi 2007./2008.gadā ēkas jumta konstrukcijās ieklāta ugunsnedroša plēve, ko ēkas projektā nebija paredzēts ieklāt.

Banner 280x280

Pagājušajā nedēļā, aizdegoties elektroizolācijai, neliels ugunsgrēks izcēlies arī Rīgas Sergeja Žoltoka vidusskolā. Vēl pirms tam, 1.oktobrī, neliels ugunsgrēks izcēlies arī vienā no Rīgas bērnudārziem "Saulstariņi", īssavienojuma dēļ aizdegoties veļasmašīnai.

LETA

Foto: Stock.XCHNG

Dalies ar šo rakstu

Komentāri

=

* Lūdzu aizpildi summu vārdiski latviešu valodā ar visām garumzīmēm!

SIA "Latvijas Tālrunis" aicina interneta lietotājus - portāla lasītājus, rakstot komentārus par publicētajiem rakstiem un ziņām, ievērot morāles, ētikas un pieklājības normas, nekūdīt uz vardarbību, naidu vai diskrimināciju, neizplatīt personas cieņu un godu aizskarošu informāciju, neslēpties aiz citas personas vārda, neveikt ar portāla redakciju nesaskaņotu reklamēšanu. Gadījumā, ja komentāra sniedzējs neievēro iepriekšminētos noteikumus, viņa komentārs var tikt izdzēsts un SIA "Latvijas Tālrunis" ir tiesības informēt uzraudzības iestādes par iespējamiem likuma pārkāpumiem.

Nedēļas tēma

ARI Stone – augstas kvalitātes akmens virsmas jūsu interjeram

ARI Stone – augstas kvalitātes akmens virsmas jūsu interjeram

ARI Stone ir uzņēmums, kas apvieno jaunākās inovācijas, augstākās kvalitātes akmens materiālus un bezgalīgas dizaina iespējas, lai palīdzētu jums izveidot jaunus interjera elementus. Uzzināsim, kas ietilpst ARI Stone piedāvājumā un kādi ir šīs sezonas jaunumi un dizaina aktualitātes!

Aktuālie piedāvājumi

Aktualitātes

Izstāsti Latvijai