abc.lv skaitļos

Lietotāji online0
Aktīvie uzņēmumi25213
Nozares raksti1277
Ekspertu atbildes3041
Pabeigta Traumatoloģijas un ortopēdijas slimnīcas rekonstrukcija : Būvniecības, arhitektūras un interjera portāls abc.lv

Pabeigta Traumatoloģijas un ortopēdijas slimnīcas rekonstrukcija

Pabeigta Traumatoloģijas un ortopēdijas slimnīcas rekonstrukcija
2014.gada 28.novembrī plkst.12.00 Valsts SIA "Traumatoloģijas un ortopēdijas slimnīca" notiks svinīgs Centralizētas sterilizācijas un sterilo materiālu apgādes nodaļas jaunās ēkas atklāšanas pasākums, abc.lv uzzināja slimnīcā.

Projekta ietvaros ir uzcelta jauna Centralizētas sterilizācijas un sterilo materiālu apgādes nodaļas ēka, iepirktas tehnoloģiskās iekārtas medicīnisko pakalpojumu nodrošināšanai, veikti renovācijas darbi esošajās operāciju zālēs, izbūvējot tehniskajām prasībām atbilstošu ventilācijas sistēmu. Papildus projekta ietvaros ir veikta Mugurkaula un locītavu ķirurģijas centra 3.stāva renovācija, nodrošinot mūsdienīgus apstākļus pacientiem pēc locītavu endoprotezēšanas operācijām.

Projekta īstenošanas rezultātā, visa sterilizācijas nodaļa ir pārvietota uz jaunajām telpām, tādējādi optimizējot visas slimnīcas darba organizāciju kopumā.

Banner 280x280

"Vēlamies uzsvērt, ka ēkas atklāšana ir vēl viens būtisks solis mūsu attīstības virzienā, taču ne tikai slimnīcas, tas ir ieguldījums arī visas Latvijas sabiedrības veselības aprūpē. Slimnīcas pamatdarbības mērķis ir veseli cilvēki, un šī attīstības projekta daļa tika īstenota, lai ievērojami uzlabotu tiem sniegto medicīnas pakalpojuma nodrošinājumu un apkalpošanas kvalitāti," teic VSIA "Traumatoloģijas un ortopēdijas slimnīca" administratīvā biroja vadītāja Santa Ennīte.

Jaunā ēka ir tapusi Eiropas Reģionālās attīstības fonda (ERAF) līdzfinansētā projekta ietvaros, piesaistot ERAF līdzfinansējumu. Būvniecības kopējās izmaksas sastāda 2 237 068 EUR, no kuriem - 1 883 835 EUR ERAF līdzekļi, valsts finansējums 129 526 EUR un 223 707 EUR privātais finansējums, ko nodrošina VSIA "Traumatoloģijas un ortopēdijas slimnīca". Papildus projektam attiecināmajām izmaksām telpu un darba vietu iekārtošanai slimnīca no saviem līdzekļiem ir ieguldījusi vēl 100 000 EUR.

Foto: Publicitātes foto

Dalies ar šo rakstu

Komentāri

=

* Lūdzu aizpildi summu vārdiski latviešu valodā ar visām garumzīmēm!

SIA "Latvijas Tālrunis" aicina interneta lietotājus - portāla lasītājus, rakstot komentārus par publicētajiem rakstiem un ziņām, ievērot morāles, ētikas un pieklājības normas, nekūdīt uz vardarbību, naidu vai diskrimināciju, neizplatīt personas cieņu un godu aizskarošu informāciju, neslēpties aiz citas personas vārda, neveikt ar portāla redakciju nesaskaņotu reklamēšanu. Gadījumā, ja komentāra sniedzējs neievēro iepriekšminētos noteikumus, viņa komentārs var tikt izdzēsts un SIA "Latvijas Tālrunis" ir tiesības informēt uzraudzības iestādes par iespējamiem likuma pārkāpumiem.

Nedēļas tēma

ARI Stone – augstas kvalitātes akmens virsmas jūsu interjeram

ARI Stone – augstas kvalitātes akmens virsmas jūsu interjeram

ARI Stone ir uzņēmums, kas apvieno jaunākās inovācijas, augstākās kvalitātes akmens materiālus un bezgalīgas dizaina iespējas, lai palīdzētu jums izveidot jaunus interjera elementus. Uzzināsim, kas ietilpst ARI Stone piedāvājumā un kādi ir šīs sezonas jaunumi un dizaina aktualitātes!

Aktuālie piedāvājumi

Aktualitātes

Izstāsti Latvijai