abc.lv skaitļos

Lietotāji online100
Aktīvie uzņēmumi25212
Nozares raksti1277
Ekspertu atbildes3041
Notiks viens no svarīgākajiem pasākumiem būvniecībā – izstāde "Māja 2014" : Būvniecības, arhitektūras un interjera portāls abc.lv

Notiks viens no svarīgākajiem pasākumiem būvniecībā – izstāde "Māja 2014"

Notiks viens no svarīgākajiem pasākumiem būvniecībā – izstāde "Māja 2014"


Būvniecības, arhitektūras celtniecības un dizaina medijs abc.lv jau vairāk nekā 10 gadus piedalās BT1 rīkotajā izstādē "Māja" – prezentējot gan pašu portālu, gan dalot "Abc Praktiskie Padomi" izdevumu.

Kā norāda Latvijas Būvinženieru savienības (LBS) valdes priekšsēdētājs Mārtiņš Straume: "Tā kā kompetentu būvniecības profesionāli veido ne vien akadēmiskās zināšanas un praktiskā pieredze, bet arī vēlme nepārtraukti izglītoties un piedāvāt patērētājam kvalitatīvus un drošus produktus un pakalpojumus, ir vērts apmeklēt dažādus seminārus, konferences un izstādes. Tuvākā iespēja redzēt būvniecības nozares attīstības tendences un tehnoloģiju jaunumus ir izstāde Māja I 2014"

Šogad izstādē "Māja I 2014" piedalīsies vairāk nekā 400 uzņēmumu no 15 valstīm. Izstāde, kā jau ierasts, norisināsies no 13. līdz 16. martam Ķīpsalas izstāžu hallē.

Izstādē varēs redzēt uzņēmumus ne tikai no Latvijas, bet arī no Lietuvas, Igaunijas, Polijas, Vācijas, Zviedrijas, Lielbritānijas, Austrijas, Krievijas, Baltkrievijas, Beļģijas, Čehijas, Itālijas, Ukrainas un Somijas.


Energoefektīvus un videi draudzīgus būvmateriālus, apdares materiālus, būvinstrumentus un būvtehniku, ūdens attīrīšanas tehnoloģijas, santehniku, siltuma un ūdens apgādes sistēmas izstādē prezentēs "Lugaži", "Tenapor", "Aeroc", "Warehouse" "Niedru jumti", "Jumtu segumu centrs", "Rollita", "Vinteko", "Staļi", "Velux", "Hörmann", "Monier", "Iļģuciems", "Cita Santehnika", "Buderus" un vēl daudzi citi pašmāju un ārvalstu uzņēmumi.

Granulu un granulu-malkas katlus, siltumsūkņus, gāzes apkures iekārtas, kamīnus un vēl citus apkures risinājumus izstādē piedāvās "Apkures katli", "Rikon AC", "Silta-Māja.lv", "Ekopluss", "Akmens krāsnis" un citi uzņēmumi.

Personalizētu dizaina slēdžu sēriju "Merten Creativ", kas ļauj pielāgot dažādu funkciju slēdžus sienu, tapešu vai mēbeļu krāsai, izstādē prezentēs SIA "Schneider Electric Latvija".
Interesantus un neordinārus virtuvju, vannas istabas un korpusa mēbeļu dizaina risinājumus, kā arī dažādu krāsu un faktūru virsmu un fasāžu apdares materiālus dzīvokļu un privātmāju interjeriem prezentēs uzņēmums "rQ mēbeles".

Nākamās desmitgades guļbūvju modes tendences izstādē "Māja I 2014" demonstrēs SIA "Neo", bet SIA "Active Trade Company" piedāvās iegādāties demo vasaras māju, kā arī iepazīties ar kubla un mucveida pirts priekšrocībām. Savukārt stikla verandas un paviljonus izstādē piedāvās SIA "Eko Invest".

Izstāde "Māja 2014" ir īstā vieta, kur atklāt būvniecības sezonu un sastapt augstas kvalitātes profesionāļus jebkurā jomā.

Izstādes darba laiks:
13.–15. marts 10.00–19.00
16. marts 10.00–17.00

Ieejas biļešu cenas:
Ieejas biļete – EUR 6
Pensionāriem, skolēniem, studentiem – EUR 5
Bērniem līdz 7 gadu vecumam – bez maksas
Ģimenes biļete (2 pieaugušie un 2 bērni līdz 18 gadu vecumam) – EUR 15

Grupu (10+) biļešu cenas:
Skolēnu grupas ieejas biļete – EUR 3,50
Studentu grupas ieejas biļete – EUR 4

 

 

Banner 280x280

Dalies ar šo rakstu

Komentāri

=

* Lūdzu aizpildi summu vārdiski latviešu valodā ar visām garumzīmēm!

SIA "Latvijas Tālrunis" aicina interneta lietotājus - portāla lasītājus, rakstot komentārus par publicētajiem rakstiem un ziņām, ievērot morāles, ētikas un pieklājības normas, nekūdīt uz vardarbību, naidu vai diskrimināciju, neizplatīt personas cieņu un godu aizskarošu informāciju, neslēpties aiz citas personas vārda, neveikt ar portāla redakciju nesaskaņotu reklamēšanu. Gadījumā, ja komentāra sniedzējs neievēro iepriekšminētos noteikumus, viņa komentārs var tikt izdzēsts un SIA "Latvijas Tālrunis" ir tiesības informēt uzraudzības iestādes par iespējamiem likuma pārkāpumiem.

Nedēļas tēma

ARI Stone – augstas kvalitātes akmens virsmas jūsu interjeram

ARI Stone – augstas kvalitātes akmens virsmas jūsu interjeram

ARI Stone ir uzņēmums, kas apvieno jaunākās inovācijas, augstākās kvalitātes akmens materiālus un bezgalīgas dizaina iespējas, lai palīdzētu jums izveidot jaunus interjera elementus. Uzzināsim, kas ietilpst ARI Stone piedāvājumā un kādi ir šīs sezonas jaunumi un dizaina aktualitātes!

Aktuālie piedāvājumi

Aktualitātes

Ar jauniem noteikumiem veicinās teritoriju un būvju kopšanu galvaspilsētā

Ar jauniem noteikumiem veicinās teritoriju un būvju kopšanu galvaspilsētā

Rīgas domes Mājokļu un vides komiteja otrdien, 16. aprīlī, atbalstīja jaunus noteikumus* par teritoriju kopšanu un būvju uzturēšanu galvaspilsētā, kas paredz nodrošināt sakoptu pilsētvidi, vienlaikus neuzliekot pārmērīgu slogu iedzīvotājiem atsevišķu teritoriju kopšanas nodrošināšanai. Noteikumi vēl būs jāpieņem domes sēdē.

Izstāsti Latvijai