abc.lv skaitļos

Lietotāji online38
Aktīvie uzņēmumi25214
Nozares raksti1277
Ekspertu atbildes3041
Lielās talkas un Spodrības mēneša ietvaros savāktos atkritumus izvedīs par velti : Būvniecības, arhitektūras un interjera portāls abc.lv

Lielās talkas un Spodrības mēneša ietvaros savāktos atkritumus izvedīs par velti

Lielās talkas un Spodrības mēneša ietvaros savāktos atkritumus izvedīs par velti
Vienošanās starp Rīgas pašvaldību un SIA "Getliņi EKO" paredz, ka Lielās talkas, Spodrības mēneša un Meža dienu ietvaros galvaspilsētas teritorijā savāktie cietie sadzīves atkritumi 1500 tonnu apmērā Getliņu poligonā tiks pieņemti par brīvu, būvniecības portālu abc.lv informē Rīgas domē.

"Katru gadu Rīgas dome šādā veidā izved no pilsētas teritorijas 400 lielās smagās mašīnas ar atkritumiem. Es aicinu par to padomāt, jo atkritumi nerodas paši no sevis. Tas ir katra cilvēka attieksmes jautājums," norāda Rīgas domes priekšsēdētāja vietnieks Andris Ameriks.

Iedzīvotājiem jāatceras, ka pašiem nogādāt atkritumus uz Getliņu poligonu nav iespējams un nav arī nepieciešams. Atkritumi jāatstāj oficiālās Rīgas pilsētas izpilddirekciju un citu pašvaldības institūciju noteiktās vietās un pašvaldība organizēti tos izvedīs uz Getliņu poligonu iznīcināšanai.

Banner 280x280

Spodrības mēnesis Rīgā jau noris visu mēnesi un noslēgsies rīt ar Lielo talku.

Foto: Christine Und Hagen Graf/flickr.com

Dalies ar šo rakstu

Komentāri

=

* Lūdzu aizpildi summu vārdiski latviešu valodā ar visām garumzīmēm!

SIA "Latvijas Tālrunis" aicina interneta lietotājus - portāla lasītājus, rakstot komentārus par publicētajiem rakstiem un ziņām, ievērot morāles, ētikas un pieklājības normas, nekūdīt uz vardarbību, naidu vai diskrimināciju, neizplatīt personas cieņu un godu aizskarošu informāciju, neslēpties aiz citas personas vārda, neveikt ar portāla redakciju nesaskaņotu reklamēšanu. Gadījumā, ja komentāra sniedzējs neievēro iepriekšminētos noteikumus, viņa komentārs var tikt izdzēsts un SIA "Latvijas Tālrunis" ir tiesības informēt uzraudzības iestādes par iespējamiem likuma pārkāpumiem.

Nedēļas tēma

ARI Stone – augstas kvalitātes akmens virsmas jūsu interjeram

ARI Stone – augstas kvalitātes akmens virsmas jūsu interjeram

ARI Stone ir uzņēmums, kas apvieno jaunākās inovācijas, augstākās kvalitātes akmens materiālus un bezgalīgas dizaina iespējas, lai palīdzētu jums izveidot jaunus interjera elementus. Uzzināsim, kas ietilpst ARI Stone piedāvājumā un kādi ir šīs sezonas jaunumi un dizaina aktualitātes!

Aktuālie piedāvājumi

Aktualitātes

Izstāsti Latvijai