abc.lv skaitļos

Lietotāji online16
Aktīvie uzņēmumi25213
Nozares raksti1277
Ekspertu atbildes3041
Lidostā par 8,9 miljoniem eiro pirmā perona rekonstrukciju veiks "ACB&Strabag" : Būvniecības, arhitektūras un interjera portāls abc.lv

Lidostā par 8,9 miljoniem eiro pirmā perona rekonstrukciju veiks "ACB&Strabag"

Lidostā par 8,9 miljoniem eiro pirmā perona rekonstrukciju veiks "ACB&Strabag"
Lidostas "Rīga" slēgtajā konkursā par pirmā perona - pasažieru lidmašīnā iekāpšanas un izkāpšanas vietas - rekonstrukciju uzvarējusi piegādātāju apvienība "ACB&Strabag", liecina informācija iepirkumu uzraudzības biroja mājaslapā.

Uzvarējušā pretendenta piedāvātā līgumcena ir 8,9 miljoni eiro.

Kopā saņemti divu pretendentu piedāvājumi.

Kā ziņots iepriekš, slēgtā konkursa kandidātu atlases dokumentu iesniegšanas termiņš bija noteikts 23.septembris. Konkursā bija plānots izvēlēties piedāvājumu ar viszemāko cenu.

Banner 280x280

Konkursa nolikumā norādīts, ka plānotais būvniecības termiņš ir 16 mēneši.

Kompānija SIA "Skonto būve" iesniedza sūdzību par starptautiskās lidostas "Rīga" slēgto konkursu "Pirmā perona rekonstrukcija", taču IUB pieņēma lēmumu atļaut slēgt līgumu. Arī "ACB&STRABAG" iesniedza sūdzību, taču vēlāk to atsauca.

Rīga, 20.nov., LETA.

Foto: Ieva Lūka/LETA.

Dalies ar šo rakstu

Komentāri

=

* Lūdzu aizpildi summu vārdiski latviešu valodā ar visām garumzīmēm!

SIA "Latvijas Tālrunis" aicina interneta lietotājus - portāla lasītājus, rakstot komentārus par publicētajiem rakstiem un ziņām, ievērot morāles, ētikas un pieklājības normas, nekūdīt uz vardarbību, naidu vai diskrimināciju, neizplatīt personas cieņu un godu aizskarošu informāciju, neslēpties aiz citas personas vārda, neveikt ar portāla redakciju nesaskaņotu reklamēšanu. Gadījumā, ja komentāra sniedzējs neievēro iepriekšminētos noteikumus, viņa komentārs var tikt izdzēsts un SIA "Latvijas Tālrunis" ir tiesības informēt uzraudzības iestādes par iespējamiem likuma pārkāpumiem.

Nedēļas tēma

ARI Stone – augstas kvalitātes akmens virsmas jūsu interjeram

ARI Stone – augstas kvalitātes akmens virsmas jūsu interjeram

ARI Stone ir uzņēmums, kas apvieno jaunākās inovācijas, augstākās kvalitātes akmens materiālus un bezgalīgas dizaina iespējas, lai palīdzētu jums izveidot jaunus interjera elementus. Uzzināsim, kas ietilpst ARI Stone piedāvājumā un kādi ir šīs sezonas jaunumi un dizaina aktualitātes!

Aktuālie piedāvājumi

Aktualitātes

Izstāsti Latvijai