abc.lv skaitļos

Lietotāji online82
Aktīvie uzņēmumi25213
Nozares raksti1277
Ekspertu atbildes3041
Kā izveidot balkona dekoru no akvārija? : Būvniecības, arhitektūras un interjera portāls abc.lv

Kā izveidot balkona dekoru no akvārija?

Kā izveidot balkona dekoru no akvārija?

Ja tev šķiet, ka mājās ir daudz lieku un nevajadzīgu lietu, kuras vēlies izmest ārā, nedari tā, "ieslēdz" savu radošo domāšanu un izgudro, ko skaistu un oriģinālu varētu sameistarot, lai savu mājokli padarītu jaukāku.


Piemēram, ja tev mājās ir nevienam nevajadzīgs akvārijs un nevari rast tam pielietojumu, jo zivtiņas iegādāties negribas, tad mēģini to pārveidot par mājas, terases vai balkona dekoru.









Kad savā prātā esi uzskicējis ideju, ķeries klāt pie visu nepieciešamo materiālu iegādes un dekora izveides.

Iesākumā nomazgā un nospodrini akvāriju, lai tas spīd un izskatās kā tikko nopirkts.
















Kā pamatu izmanto speciāli akvārijiem paredzētos akmentiņus. Vari doties tos lasīt arī jūras krastā, bet, ja ideju realizēt gribas pēc iespējas ātrāk, tad apciemo zooveikalu. Tu vari izmantot dažādus akmentiņus – lielākus, mazākus, krāsainus, ovālus, kantainus utt. Dažādība šajā gadījumā netraucēs. Iegādātos akmentiņus nomazgā, lai izceļas to krāsa. Kad tas izdarīts, ieber tos akvārijā.




Nopērc sveces – to skaits nav ierobežots, un krāsa arī nav noteikta. Dari tā kā sirds kāro! Šajā gadījumā tika izvēlētas baltas sveces un izmantoti citi mājās atrastie "jūras tematikas" dekoratīvie elementi – gliemežvāki un kuģītis. Kad viss ir salikts iekšā – iededz sveces un izvieto akvāriju sev tīkamā vietā. Tas ļoti skaisti izskatīsies uz balkona un terases, īpaši vakaros.












Lūk, kā izskatīsies tavs jaunais dekors. Autores pamatideja bija izveidot akvāriju par dekoratīvu interjera elementu, kuru var izrotāt dažādos stilos, pieskaņot dažādiem svētkiem vai citiem pasākumiem, jo akvārija sastāvu un dekorācijas var mainīt. Piemēram, tagad, Latvijas svētku nedēļā, kuģītim jau piesieta Latvijas karoga krāsu lentīte.











Idejas autore: Laura Holtere

Banner 280x280

Foto: Laura Holtere

Dalies ar šo rakstu

Komentāri

=

* Lūdzu aizpildi summu vārdiski latviešu valodā ar visām garumzīmēm!

SIA "Latvijas Tālrunis" aicina interneta lietotājus - portāla lasītājus, rakstot komentārus par publicētajiem rakstiem un ziņām, ievērot morāles, ētikas un pieklājības normas, nekūdīt uz vardarbību, naidu vai diskrimināciju, neizplatīt personas cieņu un godu aizskarošu informāciju, neslēpties aiz citas personas vārda, neveikt ar portāla redakciju nesaskaņotu reklamēšanu. Gadījumā, ja komentāra sniedzējs neievēro iepriekšminētos noteikumus, viņa komentārs var tikt izdzēsts un SIA "Latvijas Tālrunis" ir tiesības informēt uzraudzības iestādes par iespējamiem likuma pārkāpumiem.

Nedēļas tēma

ARI Stone – augstas kvalitātes akmens virsmas jūsu interjeram

ARI Stone – augstas kvalitātes akmens virsmas jūsu interjeram

ARI Stone ir uzņēmums, kas apvieno jaunākās inovācijas, augstākās kvalitātes akmens materiālus un bezgalīgas dizaina iespējas, lai palīdzētu jums izveidot jaunus interjera elementus. Uzzināsim, kas ietilpst ARI Stone piedāvājumā un kādi ir šīs sezonas jaunumi un dizaina aktualitātes!

Aktuālie piedāvājumi

Aktualitātes

Izstāsti Latvijai