abc.lv skaitļos

Lietotāji online47
Aktīvie uzņēmumi25213
Nozares raksti1277
Ekspertu atbildes3041
Kā izgatavot spirālveida vāzi – turētāju? : Būvniecības, arhitektūras un interjera portāls abc.lv

Kā izgatavot spirālveida vāzi – turētāju?

Kā izgatavot spirālveida vāzi – turētāju?
Laika gaitā puķu vāzes var kļūt garlaicīgas un neinteresantas, tāpēc, ja vēlies savā mājā ienest jaunas vēsmas, izveido spirālveida vāzi – puķu turētāju.

 

 

 

 

Banner 280x280

 Izvēlies piemērotu pamatni

1. Pamatnei derēs jebkāds metāla gabals apļa formā, tajā skaitā arī burkas vāks. Izvēlies to, kas būs vispiemērotākais vāzes – turēja novietošanas vietai, jo pamatne būs labi redzama!

 

 

 

 

2. Vāzes – turētāja galvenā daļa ir gultas atspere. Tā var būt gan sarūsējusi un grumbuļaina, gan arī spīdīga un pilnīgi gluda. Atsperes izvēle atkarīga no tavām idejām un vēlmēm! Atsperei jābūt tik platai, lai tā labi derētu vāzes – turētāja pamatnei. Jāņem vērā arī atsperes augstums – tā nedrīkst būt par augstu vai par zemu. Atspere ar vienāda izmēra lokiem nodrošina, ka ziedi stāvēs taisni un nekritīs ārā, savukārt dažāda izmēra loki vāzei – turētājam piešķirs estētiski pievilcīgāku izskatu.

3. Izvēlies piemērotus stiprināšanas instrumentus! Lai atsperi piestiprinātu pie izvēlētā metāla gabala, tev vajadzēs lodāmuru vai līmes pistoli. Neaizmirsti arī par cimdiem un aizsargbrillēm.

 

 

 

  Sagatavo pamatni un atsperi

1. Lai labi turētos krāsa, atspere noteikti jānotīra. Viegli noberz to ar cietāku saru birsti.

 

 

 

 

 

 

2. No atsperes izveido savām vēlmēm atbilstošu formu. Ņem talkā knīpstangas, bet darbojies uzmanīgi, lai neiekniebtu sev pirkstos!

3. Apakšējo atsperes loku izliec pamatnes apļa formā, lai vēlāk to var viegli piestiprināt. Vienāda apļa formā vari izliekt arī augšējo loku.

 

 4. Ja vēlies, pamatni un atsperi vari nokrāsot. To būs vieglāk izdarīt, ja izmantosi pūšamo krāsu flakonā. Droši eksperimentē ar krāsām un toņiem, bet noteikti atceries atļaut krāsai nožūt!

 

 

 

 Izveido vāzi – turētāju

1. Pamatni un atsperi novieto uz lielas virsmas. Izmantojot līmes pistoli vai lodāmuru, piestiprini atsperi pamatnei tā, lai lielākais loks ap to vītos apkārt. Tādējādi tiks izveidota neliela mala, pret ko atstutēt zieda kātu.

2. Izdekorē vāzi – turētāju ar gliteriem vai cita veida materiāliem. Pārliecinies, lai tie atbilstu tavas vāzes stilam. Ap atsperes lokiem vari siet arī krāsainas auduma vai kāda cita materiāla lentas.

 3. Ievieto vāzē – turētājā ziedus! Tiem noteikti vajadzētu būt mākslīgiem, jo īsti ziedi šādā vāzē ātri novītīs.

Foto: wikihow.com

Dalies ar šo rakstu

Komentāri

=

* Lūdzu aizpildi summu vārdiski latviešu valodā ar visām garumzīmēm!

SIA "Latvijas Tālrunis" aicina interneta lietotājus - portāla lasītājus, rakstot komentārus par publicētajiem rakstiem un ziņām, ievērot morāles, ētikas un pieklājības normas, nekūdīt uz vardarbību, naidu vai diskrimināciju, neizplatīt personas cieņu un godu aizskarošu informāciju, neslēpties aiz citas personas vārda, neveikt ar portāla redakciju nesaskaņotu reklamēšanu. Gadījumā, ja komentāra sniedzējs neievēro iepriekšminētos noteikumus, viņa komentārs var tikt izdzēsts un SIA "Latvijas Tālrunis" ir tiesības informēt uzraudzības iestādes par iespējamiem likuma pārkāpumiem.

Nedēļas tēma

ARI Stone – augstas kvalitātes akmens virsmas jūsu interjeram

ARI Stone – augstas kvalitātes akmens virsmas jūsu interjeram

ARI Stone ir uzņēmums, kas apvieno jaunākās inovācijas, augstākās kvalitātes akmens materiālus un bezgalīgas dizaina iespējas, lai palīdzētu jums izveidot jaunus interjera elementus. Uzzināsim, kas ietilpst ARI Stone piedāvājumā un kādi ir šīs sezonas jaunumi un dizaina aktualitātes!

Aktuālie piedāvājumi

Aktualitātes

Izstāsti Latvijai