abc.lv skaitļos

Lietotāji online223
Aktīvie uzņēmumi25212
Nozares raksti1277
Ekspertu atbildes3041
Kā izgatavot plauktu no organiskā stikla? : Būvniecības, arhitektūras un interjera portāls abc.lv

Kā izgatavot plauktu no organiskā stikla?

Kā izgatavot plauktu no organiskā stikla?
Ir lieliski, kad interjera elementi ir ne tikai skaisti, bet arī funkcionāli. Būvniecības portāls abc.lv piedāvā izveidot interesantu plauktiņu no organiskā stikla, kas sevī ietver abas iepriekšminētās īpašības.

Plauktiņš no organiskā stikla izskatās ļoti "viegls" un nerada pārpilnības sajūtu interjerā. Dažkārt plaukts šķitīs nepamanāms, pateicoties materiālam, kas izmantots. Izgatavošanas tehnoloģija ir ļoti vienkārša, šo ideju spēs realizēt ikviens.

Nepieciešamie materiāli un darbarīki:
* 12mm biezs organiskais stikls
* 12 lielas pērles no koka
* zeltaina toņa aerosola krāsa
* 200mm garas skrūves, kas paredzētas kokam
* urbis

Izgriez no organiskā stikla nepieciešamā lieluma sloksni. Vislabāk to darīt būvniecības veikalā, izmantojot speciālista pakalpojumus. Šajā gadījumā bija sagatavota 140x550mm liela sloksne. Pateicoties 12mm biezumam, šāda izmēra sloksne ir diezgan smaga. Arī skrūves var  iegādāties jebkurā būvniecības veikalā. Skrūves galvas diametram jābūt lielākam nekā pērļu caurumiņu diametram. Ja šādas skrūves nevar atrast, tad var izmantot paplāksnes.

Koka pērles nokrāso ar aerosola krāsu. Kad tās ir izžuvušas, katrai skrūvei virsū uzliec sešas pērles.
















Ieskrūvē skrūves sienā, pirms tam izurbjot nepieciešamās atveres. Gadījumā, ja ir betona siena, izmanto dībeļus. Apskati, vai skrūves ir vienā līmenī. Veic labojumus.








Virsū izveidotajiem balstiem uzliec organiskā stikla sloksni.










Šai konstrukcijai nav augsta izturības pakāpe, tamdēļ izmantot plauktiņu smagu priekšmetu glabāšanai nav vēlams.










Informācijas avots: www.diy.ru; www.designsponge.com

Foto: www.diy.ru; www.designsponge.com

 

Banner 280x280

Dalies ar šo rakstu

Komentāri

=

* Lūdzu aizpildi summu vārdiski latviešu valodā ar visām garumzīmēm!

SIA "Latvijas Tālrunis" aicina interneta lietotājus - portāla lasītājus, rakstot komentārus par publicētajiem rakstiem un ziņām, ievērot morāles, ētikas un pieklājības normas, nekūdīt uz vardarbību, naidu vai diskrimināciju, neizplatīt personas cieņu un godu aizskarošu informāciju, neslēpties aiz citas personas vārda, neveikt ar portāla redakciju nesaskaņotu reklamēšanu. Gadījumā, ja komentāra sniedzējs neievēro iepriekšminētos noteikumus, viņa komentārs var tikt izdzēsts un SIA "Latvijas Tālrunis" ir tiesības informēt uzraudzības iestādes par iespējamiem likuma pārkāpumiem.

Nedēļas tēma

ARI Stone – augstas kvalitātes akmens virsmas jūsu interjeram

ARI Stone – augstas kvalitātes akmens virsmas jūsu interjeram

ARI Stone ir uzņēmums, kas apvieno jaunākās inovācijas, augstākās kvalitātes akmens materiālus un bezgalīgas dizaina iespējas, lai palīdzētu jums izveidot jaunus interjera elementus. Uzzināsim, kas ietilpst ARI Stone piedāvājumā un kādi ir šīs sezonas jaunumi un dizaina aktualitātes!

Aktuālie piedāvājumi

Aktualitātes

Izstāsti Latvijai