abc.lv skaitļos

Lietotāji online0
Aktīvie uzņēmumi25216
Nozares raksti1279
Ekspertu atbildes3041
Kā izgatavot mākslīgo puķu pušķi no pogām? : Būvniecības, arhitektūras un interjera portāls abc.lv

Kā izgatavot mākslīgo puķu pušķi no pogām?

Kā izgatavot mākslīgo puķu pušķi no pogām?

Parasti cilvēkiem patīk saņemt ziedus, tomēr kļūst žēl, kad tie sāk novīst. Šādos brīžos sākas diskusijas par zemē nomestu naudu, tomēr neviens augs nav mūžīgs. Lai nebūtu jāpiedzīvo vilšanās un lieki jāizdod nauda, ātri un vienkārši izgatavo mākslīgo puķu pušķi no pogām.

 

 

 

Tev būs nepieciešams:

  • krāsainas pogas;
  • knaibles;
  • stieple;
  • zaļš kreppapīrs;
  • līme.

 

 

Izveido kātu

Noknieb metāla stiepli nedaudz vairāk par vēlamo puķu garumu. No stieples izveido visu puķu kātus. Pēc tam ar zaļo kreppapīru aptin apmēram 2/3 stieples, un papīru nenogriez.

 

 

 

 

Pievieno pogu

Brīvo stieples galu izver cauri pogai un noloki uz leju pie vēl neaptītā kāta. Šādā veidā poga būs iestiprināta stieplē un nevarēs izkrist. Turpini ap kātu tīt kreppapīru, lai zem tā paliktu arī nolocītais stieples gals. Kad kāts aptīts, nogriez papīru un piestiprini to ar līmi.

 

 

Izveido pušķi

Kad izveidotas visas puķes, saliec kopā to kātus un ar zaļo kreppapīru satin tās pušķī. Tāpat kā katrai puķei atsevišķi, arī kopējā pušķa kāta papīru piestiprini ar līmi.

 

 

Puķu veidošanai vari izmantot gan vienādas, gan arī atšķirīgas krāsas un formas pogas. Tāpat pogas var izvietot vairākās kārtās. Šādā gadījumā jāsāk ar augšējās pogas izvēršanu caur stiepli tā, lai tā atrastos pašā stieples vidū. Zem pogas stieples kāti jāsaver kopā un jāizver cauri nākamajai pogai. Pogu kārtu daudzums atkarīgs tikai no tevis paša.

 

 

 

 

 

 

 

Foto: www.wikihow.com, Selena N.B.H./Flickr.com

Banner 280x280

Dalies ar šo rakstu

Komentāri

=

* Lūdzu aizpildi summu vārdiski latviešu valodā ar visām garumzīmēm!

SIA "Latvijas Tālrunis" aicina interneta lietotājus - portāla lasītājus, rakstot komentārus par publicētajiem rakstiem un ziņām, ievērot morāles, ētikas un pieklājības normas, nekūdīt uz vardarbību, naidu vai diskrimināciju, neizplatīt personas cieņu un godu aizskarošu informāciju, neslēpties aiz citas personas vārda, neveikt ar portāla redakciju nesaskaņotu reklamēšanu. Gadījumā, ja komentāra sniedzējs neievēro iepriekšminētos noteikumus, viņa komentārs var tikt izdzēsts un SIA "Latvijas Tālrunis" ir tiesības informēt uzraudzības iestādes par iespējamiem likuma pārkāpumiem.

Nedēļas tēma

ARI Stone – augstas kvalitātes akmens virsmas jūsu interjeram

ARI Stone – augstas kvalitātes akmens virsmas jūsu interjeram

ARI Stone ir uzņēmums, kas apvieno jaunākās inovācijas, augstākās kvalitātes akmens materiālus un bezgalīgas dizaina iespējas, lai palīdzētu jums izveidot jaunus interjera elementus. Uzzināsim, kas ietilpst ARI Stone piedāvājumā un kādi ir šīs sezonas jaunumi un dizaina aktualitātes!

Aktuālie piedāvājumi

Aktualitātes

Izstāsti Latvijai