abc.lv skaitļos

Lietotāji online13
Aktīvie uzņēmumi25213
Nozares raksti1277
Ekspertu atbildes3041
Kā izdekorēt puķu podu? : Būvniecības, arhitektūras un interjera portāls abc.lv

Kā izdekorēt puķu podu?

Kā izdekorēt puķu podu?
Telpaugi rada svētku atmosfēru, padara dzīvi krāsaināku un priecīgāku, ikdienā atgādinot par vasaru. Ja esi nolēmis iegādāties kartējo augu, padomā arī par to, kā padarīt puķu podu par unikālu interjera elementu.

Banner 280x280







Pastāv daudz dažādu puķu podu dekorēšanas veidu, katrs no tiem pelnījis uzmanību, taču būvniecības portāls abc.lv piedāvā iepazīties ar vienkāršu, bet oriģinālu ideju. Viegli paveicamu darbību rezultātā Tu būsi radījis oriģinālu interjera elementu, kas atšķirsies no veikalā pirktajām vienmuļajām lietām.

Nepieciešamie materiāli:
* Keramisks puķu pods baltā krāsā;
* Melna akrila krāsa;
* Caurspīdīga laka;
* Apaļas formas švamme, vairāki izmēri;
* Dekoratīvās kosmētikas otiņa.

Pašā sākumā kārtīgi notīri poda virsmu. Pirms krāsas un lakas uzklāšanas, keramiskai virsmai ir jābūt gludai un tīrai.









Izspied nedaudz krāsas no tūbiņas iepriekš sagatavotā traukā. Piesūcini švammīti ar krāsu tā, lai tā pilnībā nosegtu to. Tad, pieliekot švammi pie poda virsmas, sāc radīt dažāda izmēra apļus. Rezultāts būs atkarīgs tikai no tavas fantāzijas!






Lai izveidotu ovālus elementus izmanto otu. Tādi elementi izskatīsies ļoti skaisti starp mazajiem un lielajiem apļiem.









Rezultātā pārliecinies, ka visa poda virsma ir noklāta ar apļiem, ieskaitot arī poda virsējo daļu (maliņas). Izmantojot pašu mazāko švammi, nepieciešams nokrāsot tās vietas, kuras izdevušās blāvas. Tās jākrāso spilgtākas. Pagaidi līdz izžūs krāsa un noklāj visu poda virsmu ar caurspīdīgo laku, tādā veidā fiksējot dekoru un nodrošinot izturību.




Lūk, tā izskatās Tavs jaunais puķu pods, atliek tikai iestādīt augu. Fantazē kā vien vēlies - melno apļu vietā vari zīmēt sarkanus vai daudzkrāsainus. Pielāgo to sev, augam un telpai. Tas ir atkarīgs tikai no tevis, tava garastāvokļa un interjera paredzētajā istabā!






Informācijas avots: remontbp.com

Foto: remontbp.com
 

Dalies ar šo rakstu

Komentāri

=

* Lūdzu aizpildi summu vārdiski latviešu valodā ar visām garumzīmēm!

SIA "Latvijas Tālrunis" aicina interneta lietotājus - portāla lasītājus, rakstot komentārus par publicētajiem rakstiem un ziņām, ievērot morāles, ētikas un pieklājības normas, nekūdīt uz vardarbību, naidu vai diskrimināciju, neizplatīt personas cieņu un godu aizskarošu informāciju, neslēpties aiz citas personas vārda, neveikt ar portāla redakciju nesaskaņotu reklamēšanu. Gadījumā, ja komentāra sniedzējs neievēro iepriekšminētos noteikumus, viņa komentārs var tikt izdzēsts un SIA "Latvijas Tālrunis" ir tiesības informēt uzraudzības iestādes par iespējamiem likuma pārkāpumiem.

Nedēļas tēma

ARI Stone – augstas kvalitātes akmens virsmas jūsu interjeram

ARI Stone – augstas kvalitātes akmens virsmas jūsu interjeram

ARI Stone ir uzņēmums, kas apvieno jaunākās inovācijas, augstākās kvalitātes akmens materiālus un bezgalīgas dizaina iespējas, lai palīdzētu jums izveidot jaunus interjera elementus. Uzzināsim, kas ietilpst ARI Stone piedāvājumā un kādi ir šīs sezonas jaunumi un dizaina aktualitātes!

Aktuālie piedāvājumi

Aktualitātes

Izstāsti Latvijai