abc.lv skaitļos

Lietotāji online62
Aktīvie uzņēmumi25216
Nozares raksti1279
Ekspertu atbildes3041
"JCB GT" modelis atzīts par pasaulē ātrāko ekskavatoru : Būvniecības, arhitektūras un interjera portāls abc.lv

"JCB GT" modelis atzīts par pasaulē ātrāko ekskavatoru

"JCB GT" modelis atzīts par pasaulē ātrāko ekskavatoru
Populārais JCB GT modelis atzīts par pasaulē ātrāko ekskavatoru, sasniedzot ātrumu 116,82 km/h. Rekords tika uzstādīts Sidnejā, un ir iekļauts arī Ginesa rekordu grāmatā. Tas oficiāli padara JCB ekskavatoru par ātrāko pasaulē.

Šis nav vienīgais JCB ekskavatora rekords. Jau 14 gadus pēc kārtas tas ir pasaulē pieprasītākais ekskavators. Kopš tā izgudrošanas 1953. gadā, uzņēmums līdz šim ir saražojis vairāk kā pusmiljonu šo ekskavatoru.

JCB rūpnīcas pārstāvji atzīst: "JCB GT vienmēr ticis uzskatīts par ātrāko ekskavatoru, un tagad tas arī ir oficiāli apstiprināts. Rekords pierāda mūsu inženieru izcilās spējas, JCB tehnikas jaudu un veiktspēju, kas īsteno visas mūsu prasīgo klientu vēlmes. Iepriekšējais Ginesa rekordu grāmatā reģistrētais ekskavatora ātrums bija 110 km/h. Esam spēruši krietnu soli uz priekšu."

Banner 280x280

JCB GT, kas sākotnēji bija paredzēts dažādu triku veikšanai, ir aprīkotrs ar 7,4 litru V8 Chevy dzinēju un spēj nodrošināt vairāk 1000 ZS jaudu. Šasijas konstrukcija veidota no viegla tērauda, pārsegs izgatavots no stiklšķiedras materiāla, savukārt kauss – no alumīnija.

Tirdzniecības un servisa centru tīkls "Stokker" ir vienīgais oficiālais Lielbritānijas zīmola JCB lauksaimniecības un celtniecības tehnikas izplatītājs Latvijā. Vairāk kā 10 gadu ilgā pieredze darbā ar šo tehniku ļauj sniegt profesionālus padomus, kā arī nodrošināt rūpnīcas standartiem atbilstošu remontu.



Foto: Ekrānšāviņš.

Dalies ar šo rakstu

Komentāri

=

* Lūdzu aizpildi summu vārdiski latviešu valodā ar visām garumzīmēm!

SIA "Latvijas Tālrunis" aicina interneta lietotājus - portāla lasītājus, rakstot komentārus par publicētajiem rakstiem un ziņām, ievērot morāles, ētikas un pieklājības normas, nekūdīt uz vardarbību, naidu vai diskrimināciju, neizplatīt personas cieņu un godu aizskarošu informāciju, neslēpties aiz citas personas vārda, neveikt ar portāla redakciju nesaskaņotu reklamēšanu. Gadījumā, ja komentāra sniedzējs neievēro iepriekšminētos noteikumus, viņa komentārs var tikt izdzēsts un SIA "Latvijas Tālrunis" ir tiesības informēt uzraudzības iestādes par iespējamiem likuma pārkāpumiem.

Nedēļas tēma

ARI Stone – augstas kvalitātes akmens virsmas jūsu interjeram

ARI Stone – augstas kvalitātes akmens virsmas jūsu interjeram

ARI Stone ir uzņēmums, kas apvieno jaunākās inovācijas, augstākās kvalitātes akmens materiālus un bezgalīgas dizaina iespējas, lai palīdzētu jums izveidot jaunus interjera elementus. Uzzināsim, kas ietilpst ARI Stone piedāvājumā un kādi ir šīs sezonas jaunumi un dizaina aktualitātes!

Aktuālie piedāvājumi

Aktualitātes

Izstāsti Latvijai