abc.lv skaitļos

Lietotāji online71
Aktīvie uzņēmumi25213
Nozares raksti1277
Ekspertu atbildes3041
Iegūsti kvalifikāciju vienas dienas laikā! : Būvniecības, arhitektūras un interjera portāls abc.lv

Iegūsti kvalifikāciju vienas dienas laikā!

Iegūsti kvalifikāciju vienas dienas laikā!




Konsultācijas + eksāmens = valsts profesionālās kvalifikācijas apliecība! Ja esi kompetents kādā nozarē, bet Tev nav dokumenta, kas to pierāda, iegūsti to 1 dienas laikā! 

Ir daudz cilvēku, kas savas dzīves laikā  iemācījušies profesionāli veikt dažādus darbus, patstāvīgi apguvuši  amatus un ir ilgstoši strādājuši kādā nozarē. Taču, lai pierādītu savu kompetenci kādā jomā, trūkst šīs prasmes apliecinoša dokumenta. Jūs varbūt protat kvalitatīvi metināt, remontēt mašīnas, veikt santehnikas darbus vai gatavot kafejnīcā garšīgus ēdienus, taču dažreiz, stājoties darba attiecībās vai startējot kādos konkursos, ar to nepietiek.  Daudzās nozarēs ir noteikta obligāta prasība darbiniekiem viņa kvalifikāciju un profesionālo izglītību apliecinošs dokuments.

LR Ministru kabineta noteikumi Nr. 146 "Kārtība, kādā novērtē ārpus formālās izglītības sistēmas apgūto profesionālo kompetenci" (22.02.2011.) ļauj personai, kura vēlas, lai novērtē tās profesionālo kompetenci, vērsties mācību centrā "BUTS" un iesniegt pieteikumu par kvalifikācijas eksāmena kārtošanu. Mācību centrs "BUTS" ir deleģēts kā Profesionālās kompetences novērtēšanas institūcija veikt ārpus formālās izglītības sistēmas apgūtās profesionālās kompetences novērtēšanu.

Maksa par eksāmena kārtošanu ir noteikta saskaņā ar LR Ministru kabineta noteikumiem Nr. 791 "Noteikumi par profesionālās izglītības iestāžu un eksaminācijas centru sniegto maksas pakalpojumu cenrādi". Maksas lielums ir atkarīgs no eksaminējamo cilvēku skaita, cenā ir iekļauta konsultācija par eksāmena norises gaitu. Sekmīgi nokārtojot eksāmenu, pretendents iegūst valsts atzītu profesionālo kvalifikāciju apliecinošu dokumentu.

Iespējams, šo noteikumu zināšana kādam dos iespēju atbilstoši savai kompetencei iegūt valsts atzītu izglītības dokumentu, nostabilizēt savas pozīcijas daba vietā vai arī atrast jaunas darba iespējas.

Celtniecības jomā iegūstamās ārpus formālās izglītības profesijas:

- Ēku celtnieks – profesiju iespējams apgūt Rīgā, Jelgavā, Talsos.
- Apdares darbu strādnieks – profesiju iespējams apgūt Cēsīs, Daugavpilī, Gulbenē, Jēkabpilī, Madonā, Saldū, Talsos, Valkā un Ventspilī. 

Aplūko arī citas ārpus formālās izglītības programmas, ko iespējams apgūt mācību centrā "BUTS". Skaties šeit!

Mācību centrs "BUTS" ir vadošā profesionālās tālākizglītības iestāde Latvijā. Uzņēmumam ir  pieredze apmācību jomā jau  kopš 1991. gada. Galvenie darbības virzieni ir  pieaugušo profesionālā apmācība , kvalifikācijas paaugstināšanas kursi un semināri, pārkvalifikācija,kā arī e-studijas. Piedāvājam plašu jomu klāstu, kas ietver sevī apmācības darba aizsardzībā, ugunsdrošībā, metināšanā un sanitārtehnikā, enerģētikā, skaistumkopšanā, grāmatvedībā,  valodās, datorzinībās  u.c. Ērtai un kvalitatīvai izglītības apguvei nodrošinām apmācības 20 filiālēs visās lielākajās Latvijas pilsētās.  

Piedāvājam labākos risinājumus Jūsu uzņēmumam,  visu līmeņu  darbinieku apmācībai!

Uzzini vairāk: www.buts.lv, info@buts.lv vai 67221736. 
 

"Buts", SIA, Mācību centrs
Lāčplēša 125-2.st., Rīga, LV-1003

Publicitātes foto
 

 
Banner 280x280

Dalies ar šo rakstu

Komentāri

=

* Lūdzu aizpildi summu vārdiski latviešu valodā ar visām garumzīmēm!

SIA "Latvijas Tālrunis" aicina interneta lietotājus - portāla lasītājus, rakstot komentārus par publicētajiem rakstiem un ziņām, ievērot morāles, ētikas un pieklājības normas, nekūdīt uz vardarbību, naidu vai diskrimināciju, neizplatīt personas cieņu un godu aizskarošu informāciju, neslēpties aiz citas personas vārda, neveikt ar portāla redakciju nesaskaņotu reklamēšanu. Gadījumā, ja komentāra sniedzējs neievēro iepriekšminētos noteikumus, viņa komentārs var tikt izdzēsts un SIA "Latvijas Tālrunis" ir tiesības informēt uzraudzības iestādes par iespējamiem likuma pārkāpumiem.

Nedēļas tēma

ARI Stone – augstas kvalitātes akmens virsmas jūsu interjeram

ARI Stone – augstas kvalitātes akmens virsmas jūsu interjeram

ARI Stone ir uzņēmums, kas apvieno jaunākās inovācijas, augstākās kvalitātes akmens materiālus un bezgalīgas dizaina iespējas, lai palīdzētu jums izveidot jaunus interjera elementus. Uzzināsim, kas ietilpst ARI Stone piedāvājumā un kādi ir šīs sezonas jaunumi un dizaina aktualitātes!

Aktuālie piedāvājumi

Aktualitātes

Izstāsti Latvijai