abc.lv skaitļos

Lietotāji online149
Aktīvie uzņēmumi25214
Nozares raksti1277
Ekspertu atbildes3041
Daugavpilī aktīvās atpūtas infrastruktūrā ieguldīs vairāk nekā miljonu eiro : Būvniecības, arhitektūras un interjera portāls abc.lv

Daugavpilī aktīvās atpūtas infrastruktūrā ieguldīs vairāk nekā miljonu eiro

Daugavpilī aktīvās atpūtas infrastruktūrā ieguldīs vairāk nekā miljonu eiro

Īstenojot Eiropas Reģionālās attīstības fonda (ERAF) atbalstīto projektu, Daugavpilī Stropu meža parka tūrisma un aktīvās atpūtas infrastruktūrā tiks ieguldīti 1 143 000 eiro, aģentūru LETA informēja Daugavpils pilsētas pašvaldībā.

Projekta "Tūrisma un aktīvās atpūtas infrastruktūras attīstība Daugavpils pilsētā" gaitā tiks izbūvēta sešus kilometrus gara trase, kas padarīs Stropu meža parku pieejamāku aktīvas atpūtas cienītājiem. Trase tiks savienota ar veloceliņu gar Vaiņodes ielu, kas arī būs paplašināta. Savukārt Skarbovkas kalnā tiks ierīkots skatu laukums.

Trasi varēs izmantot gan ziemā, gan vasarā. Tā kā projektā ir paredzēta arī mūsdienīgas apgaismojuma sistēmas uzstādīšana, trasi varēs izmantot gan pa dienu, gan arī tumšajā diennakts laikā. Trasē varēs trenēties velobraucēji un slēpotāji, tā būs pieejama arī mierīgām pastaigām pa mežu.

Projekta "Tūrisma un aktīvās atpūtas infrastruktūras attīstība Daugavpils pilsētā" mērķis ir paplašināt iedzīvotāju iespējas pievērsties veselīgam dzīvesveidam. No tā kopējām izmaksām gandrīz 70% ir ERAF finansējums. Projektu plānots pabeigt līdz nākamā gada 15.jūlijam.

Banner 280x280

Patlaban veloceliņu kopējais garums Daugavpilī ir tikai 20 kilometri, jau nākamgad šis skaitlis sasniegs 33 kilometrus.

Daugavpils, 1.aug., LETA.

Foto: STOCK.XCHNG.

2014.gada 1.augustā

Dalies ar šo rakstu

Komentāri

=

* Lūdzu aizpildi summu vārdiski latviešu valodā ar visām garumzīmēm!

SIA "Latvijas Tālrunis" aicina interneta lietotājus - portāla lasītājus, rakstot komentārus par publicētajiem rakstiem un ziņām, ievērot morāles, ētikas un pieklājības normas, nekūdīt uz vardarbību, naidu vai diskrimināciju, neizplatīt personas cieņu un godu aizskarošu informāciju, neslēpties aiz citas personas vārda, neveikt ar portāla redakciju nesaskaņotu reklamēšanu. Gadījumā, ja komentāra sniedzējs neievēro iepriekšminētos noteikumus, viņa komentārs var tikt izdzēsts un SIA "Latvijas Tālrunis" ir tiesības informēt uzraudzības iestādes par iespējamiem likuma pārkāpumiem.

Nedēļas tēma

ARI Stone – augstas kvalitātes akmens virsmas jūsu interjeram

ARI Stone – augstas kvalitātes akmens virsmas jūsu interjeram

ARI Stone ir uzņēmums, kas apvieno jaunākās inovācijas, augstākās kvalitātes akmens materiālus un bezgalīgas dizaina iespējas, lai palīdzētu jums izveidot jaunus interjera elementus. Uzzināsim, kas ietilpst ARI Stone piedāvājumā un kādi ir šīs sezonas jaunumi un dizaina aktualitātes!

Aktuālie piedāvājumi

Aktualitātes

Izstāsti Latvijai