abc.lv skaitļos

Lietotāji online0
Aktīvie uzņēmumi25222
Nozares raksti1279
Ekspertu atbildes3041
Būvniekiem nodos VEF Kultūras pils ēkas atslēgas : Būvniecības, arhitektūras un interjera portāls abc.lv

Būvniekiem nodos VEF Kultūras pils ēkas atslēgas

Būvniekiem nodos VEF Kultūras pils ēkas atslēgas

Pirmdien, 2.maijā, plkst.13.30, piedaloties Kultūras ministrei Dacei Melbārdei, Rīgas domes priekšsēdētājam Nilam Ušakovam un domes priekšsēdētāja vietniekam Andrim Amerikam, uz rekonstrukcijas laiku būvniekiem svinīgi nodos VEF Kultūras pils ēkas atslēgas, abc.lv uzzināja Rīgas domē. 

Atslēgas tiks nodotas kultūras pils VEF 1stāva vestibilā Ropažu ielā 2, Rīgā.

Svinīgajā atslēgu nodošanas pasākumā piedalīsies arī Rīgas domes Īpašuma departamenta direktors Oļegs Burovs, Izglītības, kultūras un sporta departamenta direktors Guntis Helmanis, būvfirmas VELVE valdes priekšsēdētājs Ainārs Leitēns un VEF Kultūras pils vadītāja Ženija Katkovska kopā ar radošajiem pils kolektīviem - TAD "Zelta sietiņš", senioru deju kolektīvu "Sendancis" un sieviešu kori "Daugavas vanadzes".

VEF Kultūras pils kā kultūras centrs darbību sāka 1960.gada 1.martā un ir lielākā Latvijas kultūras iestāde ar vairāk nekā 50 mākslinieciskajiem kolektīviem, studijām un interešu klubiem, kuros darbojas ap 3000 cilvēku - gan pirmsskolas vecuma bērni, gan pusaudži un jaunieši, gan vidējās un vecākās paaudzes rīdzinieki.

2009.gadā VEF Kultūras pils ieguva valsts aizsargājama arhitektūras pieminekļa statusu un tagad tiks uzsākta ilgi gaidītā ēkas rekonstrukcija. Būvniecības darbi objektā varētu aizņemt pusotru gadu, tos plānots pabeigt 2017.gadā.

Foto: Edijs Pālens/LETA

Banner 280x280

Dalies ar šo rakstu

Komentāri

=

* Lūdzu aizpildi summu vārdiski latviešu valodā ar visām garumzīmēm!

SIA "Latvijas Tālrunis" aicina interneta lietotājus - portāla lasītājus, rakstot komentārus par publicētajiem rakstiem un ziņām, ievērot morāles, ētikas un pieklājības normas, nekūdīt uz vardarbību, naidu vai diskrimināciju, neizplatīt personas cieņu un godu aizskarošu informāciju, neslēpties aiz citas personas vārda, neveikt ar portāla redakciju nesaskaņotu reklamēšanu. Gadījumā, ja komentāra sniedzējs neievēro iepriekšminētos noteikumus, viņa komentārs var tikt izdzēsts un SIA "Latvijas Tālrunis" ir tiesības informēt uzraudzības iestādes par iespējamiem likuma pārkāpumiem.

Nedēļas tēma

ARI Stone – augstas kvalitātes akmens virsmas jūsu interjeram

ARI Stone – augstas kvalitātes akmens virsmas jūsu interjeram

ARI Stone ir uzņēmums, kas apvieno jaunākās inovācijas, augstākās kvalitātes akmens materiālus un bezgalīgas dizaina iespējas, lai palīdzētu jums izveidot jaunus interjera elementus. Uzzināsim, kas ietilpst ARI Stone piedāvājumā un kādi ir šīs sezonas jaunumi un dizaina aktualitātes!

Aktuālie piedāvājumi

Aktualitātes

Izstāsti Latvijai