abc.lv skaitļos

Lietotāji online0
Aktīvie uzņēmumi25214
Nozares raksti1277
Ekspertu atbildes3041
Baltinavas novadā izsludina tiltiņa pāri Supenkai izbūves skiču konkursu : Būvniecības, arhitektūras un interjera portāls abc.lv

Baltinavas novadā izsludina tiltiņa pāri Supenkai izbūves skiču konkursu

Baltinavas novadā izsludina tiltiņa pāri Supenkai izbūves skiču konkursu
Baltinavas novada dome izsludinājusi skiču konkursu labiekārtošanas darbiem un tiltiņa izbūvei pāri Supenkai, aģentūru LETA informēja Baltinavas novada pašvaldībā.

Konkursa mērķis ir izvēlēties skici "Labiekārtošanas darbi un tiltiņa izbūve pāri Supenkai" ar teritorijas labiekārtošanu, kas veidotu kopīgu, saskaņotu, ainavisku ansambli ar skices "Baltinavas vēsturiskā centra laukuma labiekārtošana" (autors - Dina Jegorova) ideju "Ar baltu padomu no senatnes nākotnē". Kā arī plānots izveidot sakārtotu ainavu kā kultūrvēsturisku mantojumu nākamajām paaudzēm ar praktisku pielietojumu - gājēju tiltiņu pāri Supenkai, ko Baltinavas novada iedzīvotāji un ciemiņi, atbraucot ar autobusu, izmanto nokļūšanai no Baltinavas ciema līdz Baltinavas katoļu baznīcai.

Konkursa dalībnieks, kura skice saņems augstāko punktu skaitu un atbildīs nolikuma prasībām, tiks atzīts par uzvarētāju, un viņa skices ideja tiks izmantota labiekārtošanas darbos celiņa izveidē un gājēju tiltiņa izbūvē pāri Supenkai. Darbu izmaksu tāme nedrīkst pārsniegt 14 000 eiro bez pievienotās vērtības nodokļa.

Konkursam iesniegtās skices pēc izstrādātajiem vērtēšanas kritērijiem izvērtēs komisija. Balsojot novada mājaslapā vai izsakot savu viedokli rakstiski novada bibliotēkā, skiču vērtēšanā varēs iesaistīties arī novada iedzīvotāji.

Par uzvarētāju tiks atzīta skice, kura būs ieguvusi augstāko vērtēšanas komisijas un iedzīvotāju vērtējumu. Konkursa godalgu fonds - 300 eiro.

Banner 280x280

Skices konkursam iesniedzamas līdz 2016.gada 1.aprīlim.

LETA

Foto: Stock.XCHNG

Dalies ar šo rakstu

Komentāri

=

* Lūdzu aizpildi summu vārdiski latviešu valodā ar visām garumzīmēm!

SIA "Latvijas Tālrunis" aicina interneta lietotājus - portāla lasītājus, rakstot komentārus par publicētajiem rakstiem un ziņām, ievērot morāles, ētikas un pieklājības normas, nekūdīt uz vardarbību, naidu vai diskrimināciju, neizplatīt personas cieņu un godu aizskarošu informāciju, neslēpties aiz citas personas vārda, neveikt ar portāla redakciju nesaskaņotu reklamēšanu. Gadījumā, ja komentāra sniedzējs neievēro iepriekšminētos noteikumus, viņa komentārs var tikt izdzēsts un SIA "Latvijas Tālrunis" ir tiesības informēt uzraudzības iestādes par iespējamiem likuma pārkāpumiem.

Nedēļas tēma

ARI Stone – augstas kvalitātes akmens virsmas jūsu interjeram

ARI Stone – augstas kvalitātes akmens virsmas jūsu interjeram

ARI Stone ir uzņēmums, kas apvieno jaunākās inovācijas, augstākās kvalitātes akmens materiālus un bezgalīgas dizaina iespējas, lai palīdzētu jums izveidot jaunus interjera elementus. Uzzināsim, kas ietilpst ARI Stone piedāvājumā un kādi ir šīs sezonas jaunumi un dizaina aktualitātes!

Aktuālie piedāvājumi

Aktualitātes

Izstāsti Latvijai