abc.lv skaitļos

Lietotāji online150
Aktīvie uzņēmumi25216
Nozares raksti1279
Ekspertu atbildes3041
Atklāta renovēta "Trentini" dizaina galerija ar modernu konceptu : Būvniecības, arhitektūras un interjera portāls abc.lv

Atklāta renovēta "Trentini" dizaina galerija ar modernu konceptu

Atklāta renovēta "Trentini" dizaina galerija ar modernu konceptu

Ceturtdien, 30. oktobrī, pulcējot vienkopus Rīgas dizaina profesionāļus un cienītājus, Rīgā, Lāčplēša ielā 101, atklāta renovēta "Trentini" interjera dizaina galerija.

Galerija ir īpaša ar tās inovatīvo interjera konceptu. Salona interjera arhitektūras autore ir pazīstamā Norvēģijā dzīvojošā latviešu arhitekte Vēsma Kontere Makvilana (McQuillan). Galerijas atklāšanā uzstājās pasaulslavens pianists Vestards Šimkus, uz jaunās "Arclinea" virtuves gatavoja viens no Latvijas vadošajiem pavāriem - Lauris Aleksejevs.

Jaunās "Trentini" dizaina galerijas virzītājspēks ir profesionāļu radītais interjers, kas ir pārdomāts, harmonisks, mūsdienīgs un kvalitatīvs. Interjerā ir izmantoti izcilu dizaineru projektēti un pasaules vadošo rūpnīcu izgatavoti produkti. Savienojot izstāžu telpas un dizaina salona kvalitātes, jaunā galerija ir ērts, moderns un visaptverošs arhitektūras profesionāļu instruments, uzticams partneris un radoša darba platforma.

"Projekts sākās ar zīmola stratēģijas izveidi, definējot galerijas uzdevumus, auditoriju un mērķus, kurus ar jaunā salona palīdzību ir nepieciešams realizēt. Balstoties uz to, tika radīts interjera koncepts, kas arhitektūras žurnāla attēlu ir iedzīvinājis fiziskā telpā – arhitektu darbi ir atspoguļoti lielformātā līdzās dizaina objektiem. Galerija (experience room) ļauj salīdzināt reālus priekšmetus ar to attēliem vidē," stāsta interjera koncepta autore Vēsma Kontore Makvilana.

Banner 280x280

"Mēs piedzīvojām to, ko vienmēr aicinām darīt saviem klientiem – uzticēties profesionāļa vīzijai un ļauties visdrosmīgākajām arhitekta idejām, pat ja sākotnēji tās šķiet trakas vai neparastas. Esam gandarīti ar rezultātu," paveikto komentē interjera dizaina galerijas "Trentini" vadītājs Mareks Nemme.

Interjera dizaina galerija "Trentini" pārstāv un tās ekspozīcijā ir apskatāmi "Ligne Roset", "Zanotta", "Moroso", "Walter Knoll" un "Molteni" mēbeļu zīmoli, "Falper" un "Rexa Design" rūpnīcu vannas istabu interjeri, "Artemide" un "Flos" ražotāju apgaismojums un "Arclinea" dizaina virtuves. Vienlaicīgi ar jaunā salona atklāšanu "Trentini" galerija uzsāk sadarbību ar vienu no lielākajiem starptautiskiem ofisa mēbeļu ražotājiem – "Haworth".

Ikviens dizaina profesionālis un cienītājs tiek laipni gaidīts jaunajā "Trentini" dizaina galerijā darba dienās no plkst. 10.00 līdz 19.00 un sestdienās no plkst. 11.00 līdz 16.00.

{IMAGE NR=1}
{IMAGE NR=2}






















Foto: Publicitātes foto.

Dalies ar šo rakstu

Komentāri

=

* Lūdzu aizpildi summu vārdiski latviešu valodā ar visām garumzīmēm!

SIA "Latvijas Tālrunis" aicina interneta lietotājus - portāla lasītājus, rakstot komentārus par publicētajiem rakstiem un ziņām, ievērot morāles, ētikas un pieklājības normas, nekūdīt uz vardarbību, naidu vai diskrimināciju, neizplatīt personas cieņu un godu aizskarošu informāciju, neslēpties aiz citas personas vārda, neveikt ar portāla redakciju nesaskaņotu reklamēšanu. Gadījumā, ja komentāra sniedzējs neievēro iepriekšminētos noteikumus, viņa komentārs var tikt izdzēsts un SIA "Latvijas Tālrunis" ir tiesības informēt uzraudzības iestādes par iespējamiem likuma pārkāpumiem.

Nedēļas tēma

ARI Stone – augstas kvalitātes akmens virsmas jūsu interjeram

ARI Stone – augstas kvalitātes akmens virsmas jūsu interjeram

ARI Stone ir uzņēmums, kas apvieno jaunākās inovācijas, augstākās kvalitātes akmens materiālus un bezgalīgas dizaina iespējas, lai palīdzētu jums izveidot jaunus interjera elementus. Uzzināsim, kas ietilpst ARI Stone piedāvājumā un kādi ir šīs sezonas jaunumi un dizaina aktualitātes!

Aktuālie piedāvājumi

Aktualitātes

Izstāsti Latvijai