abc.lv skaitļos

Lietotāji online0
Aktīvie uzņēmumi25223
Nozares raksti1280
Ekspertu atbildes3041
"ARS" šonedēļ informēs par bijušās Sarkanās Krusta slimnīcas renovācijas plāniem : Būvniecības, arhitektūras un interjera portāls abc.lv

"ARS" šonedēļ informēs par bijušās Sarkanās Krusta slimnīcas renovācijas plāniem

"ARS" šonedēļ informēs par bijušās Sarkanās Krusta slimnīcas renovācijas plāniem

SIA "Medicīnas sabiedrības ARS" ("ARS") šonedēļ informēs par bijušās Sarkanās Krusta slimnīcas renovācijas plāniem un projekta virzību, biznesa portālu "Nozare.lv" informē "ARS" valdes priekšsēdētājs Māris Andersons.

Viņš norāda, ka preses konferencē notiks trešdien, 24.septembrī, plkst.14 bijušajā Sarkanā Krusta slimnīcas ēkā Rīgā, Jāņa Asara ielā 3. Pasākuma laikā medijiem būs iespēja iepazīties ar būvprojekta skicēm.

"Šis ir unikāls projekts, kāds Latvijā pēdējās desmitgadēs nav pieredzēts. To apliecina ne tikai šī objekta statuss, bet arī lielais atbalsts, kas projektam ir izteikts visdažādākajās organizācijās un institūcijās. Šī būs pirmā privātā daudzprofilu slimnīca Latvijā, kas kopš neatkarības atjaunošanas tiks izveidota no jauna," uzsver Andersons.

"ARS" plāns paredz, ka rekonstrukcijas pirmajā kārtā izveidotajā Diagnostikas nodaļā uzstādītās iekārtas ļaus būtiski uzlabot gan sirds asinsvadu slimību, gan agrīnu vēža diagnostiku. Diagnostikas nodaļā būs pieejama magnētiskā rezonanse, rentgens, sonogrāfs un citi izmeklēšanas un diagnostikas rīki un pakalpojumi.

Viens no jaunizveidotās slimnīcas darbības virzieniem būs arī medicīnas pakalpojumu eksports, kuram "ARS" Latvijā saskata lielu potenciālu.

Kā ziņots, atjaunošanas darbu visa pirmā kārta varētu izmaksāt ap septiņiem miljoniem eiro. 80% no visas summas ir izdevies piesaistīt no bankas, bet atlikušos 20% ieguldīs "ARS". Šajā summā iekļautas arī projekta izstrādes izmaksas.

Tāpat ziņots, ka visa Sarkanā Krusta slimnīcas atjaunošanas projekta realizācijai, tostarp paša projekta izstrādei, paredzētā summa, kas bija desmit miljoni eiro, pieaugs, sasniedzot aptuveni 14-15 miljonus eiro.

Pašreizējās "ARS" telpas Skolas ielā 5 tiks saglabātas kā ambulatorā daļa, savukārt slimnīca Jāņa Asara ielā 3 kalpos par stacionāro daļu ar operāciju, sterilizācijas un reanimācijas blokiem.

"ARS" apgrozījums 2013.gadā sasniedzis 8,5 miljonus eiro, kas ir par 7% vairāk nekā 2012.gadā, kad apgrozījums bija 7,96 miljoni eiro. Savukārt peļņa 2013.gadā bija 436 160 eiro, kas ir par 11,7% vairāk nekā 2012.gadā, kad peļņa bija 390 179 eiro.

SIA "Medicīnas sabiedrība ARS" dibināta 1991.gadā. Uzņēmuma pamatkapitāls ir 904 105 eiro. Andersons ar 40,01% daļu ir lielākais "ARS" līdzīpašnieks.

Foto: LETA

Banner 280x280

Dalies ar šo rakstu

Komentāri

=

* Lūdzu aizpildi summu vārdiski latviešu valodā ar visām garumzīmēm!

SIA "Latvijas Tālrunis" aicina interneta lietotājus - portāla lasītājus, rakstot komentārus par publicētajiem rakstiem un ziņām, ievērot morāles, ētikas un pieklājības normas, nekūdīt uz vardarbību, naidu vai diskrimināciju, neizplatīt personas cieņu un godu aizskarošu informāciju, neslēpties aiz citas personas vārda, neveikt ar portāla redakciju nesaskaņotu reklamēšanu. Gadījumā, ja komentāra sniedzējs neievēro iepriekšminētos noteikumus, viņa komentārs var tikt izdzēsts un SIA "Latvijas Tālrunis" ir tiesības informēt uzraudzības iestādes par iespējamiem likuma pārkāpumiem.

Nedēļas tēma

ARI Stone – augstas kvalitātes akmens virsmas jūsu interjeram

ARI Stone – augstas kvalitātes akmens virsmas jūsu interjeram

ARI Stone ir uzņēmums, kas apvieno jaunākās inovācijas, augstākās kvalitātes akmens materiālus un bezgalīgas dizaina iespējas, lai palīdzētu jums izveidot jaunus interjera elementus. Uzzināsim, kas ietilpst ARI Stone piedāvājumā un kādi ir šīs sezonas jaunumi un dizaina aktualitātes!

Aktuālie piedāvājumi

Aktualitātes

Izstāsti Latvijai