abc.lv skaitļos

Lietotāji online78
Aktīvie uzņēmumi25216
Nozares raksti1278
Ekspertu atbildes3041
Ar "Thermodul" mājās ienāk komforts : Būvniecības, arhitektūras un interjera portāls abc.lv

Ar "Thermodul" mājās ienāk komforts

Ar "Thermodul" mājās ienāk komforts

Jau devīto gadu Baltijas tirgū un ceturto gadu Krievijā, Ukrainā, Baltkrievijā un Dānijā SIA "AQUADOCK BALTIJA" piedāvā itāļu firmas "HEKOS" ražoto "THERMODUL" grīdlīstes apsildes sistēmu. Šī ir vienīgā grīdlīstes apsildes sistēma, kura atbilst Eiropas savienības noteiktajām normām EN442.

Tas ir ļoti būtiski visām firmām, kuras nodarbojas ar siltumtehniku un celtniecību. Šī sistēma iekļaujas ikvienā interjerā, paverot telpu dizaineriem brīvu fantāzijas lidojumu mājokļa iekārtošanā. Telpā nav redzami tradicionālie radiatori, kuri parasti kā "mēbeles" ir uzmontētas telpā zem loga. "Thermodul" grīdlīstes apsildes sistēma, pateicoties tās mazajiem izmēriem (augstums – 13,7cm, dziļums – 2,9cm), netraucē mēbelēm. Šai sistēmai ir ļoti daudzas priekšrocības attiecībā pret jebkuru citu apsildes veidu.

"Thermodul" ir iespējami trīs standarta krāsās – baltā, tumši brūnā un alumīnija –, 8 koka imitācijas krāsās, akmens un 2 marmora imitācijās, kā arī visās 1950 RAL krāsās. Viens no piemēriem: Doma baznīcā "Thermodul" tika speciāli krāsots ķieģeļu sarkanā krāsā. "Thermodul" ir iespējams izliekt klientam vajadzīgajā rādiusā. Vēl viens labs piemērs: Krievijas televīzija pasūtīja "Thermodul" pārraides "Что? Где? Когда?" studijai, tur telpa ir ovāla, katram posmam cits rādiuss utt. Uztaisījām.
 
"Thermodul" ar savu vienmērīgo siltumu komforta temperatūru telpā iegūst ar 2–3° C zemāku temperatūru nekā ar tradicionālajām apkures sistēmām. Ņemsim par piemēru radiatoru. Ir pilnīgi vienalga, kas ir radiatora ražotājs, kas ir dizainers – radiatori apsilda griestus, lielākā daļa enerģijas aiziet griestos un jo griesti augstāki, jo nejēdzīgāka ir šī sildīšana. "Thermodul" nav šī bezjēdzīgā telpas apsilde virzienā uz griestiem.

Kāpēc telpās ar radiatoru apsildi cilvēki staigā čībās? Tāpēc, ka kājas salst. Ar jebkuru radiatora apsildi mājās iegūst siltumu, bet ne komfortu. Ar "Thermodul" mājās ienāk komforts. "Thermodul" darbības princips ir siltuma izstarošana, 80–85% no priekšējās noseglīstes t.i. jau pēdu, potīšu līmenī. "Thermodul" silda no apakšas. Atlikušie procenti ir konvekcija ~15%. Mēs šo konvekciju saucam par "pozitīvo" konvekciju, jo tā izveido siltā gaisa aizkaru gar sienu, kas neļauj vēsajam gaisam iekļūt telpā caur ārsienām, plus vēl uztur šīs sienas sausas. 
 
Pa perimetru tiek izvietoti sildelementi, kuri sastāv no 14,7mm vara trupiņām, līdz ar to visā sistēmā ir ļoti mazs ūdens daudzums. Saliksim kopā – mazs ūdens daudzums + zemas temperatūras = enerģijas ekonomija vismaz 30% salīdzinājumā ar citām sistēmām. Plus vēl estētiskums telpā un galvenais – KOMFORTS.
 

Vislabāk "Thermodul" strādā ar temperatūrām līdz +55° C.

SIA "Aquadock Baltija"
Dārza 17, Ikšķile, Ikšķiles n., LV-5052
Banner 280x280
Talrunis 29256299
E-pasts: info@thermodul.eu
www.thermodul.eu

Publicitātes foto



Dalies ar šo rakstu

Komentāri

=

* Lūdzu aizpildi summu vārdiski latviešu valodā ar visām garumzīmēm!

SIA "Latvijas Tālrunis" aicina interneta lietotājus - portāla lasītājus, rakstot komentārus par publicētajiem rakstiem un ziņām, ievērot morāles, ētikas un pieklājības normas, nekūdīt uz vardarbību, naidu vai diskrimināciju, neizplatīt personas cieņu un godu aizskarošu informāciju, neslēpties aiz citas personas vārda, neveikt ar portāla redakciju nesaskaņotu reklamēšanu. Gadījumā, ja komentāra sniedzējs neievēro iepriekšminētos noteikumus, viņa komentārs var tikt izdzēsts un SIA "Latvijas Tālrunis" ir tiesības informēt uzraudzības iestādes par iespējamiem likuma pārkāpumiem.

Nedēļas tēma

ARI Stone – augstas kvalitātes akmens virsmas jūsu interjeram

ARI Stone – augstas kvalitātes akmens virsmas jūsu interjeram

ARI Stone ir uzņēmums, kas apvieno jaunākās inovācijas, augstākās kvalitātes akmens materiālus un bezgalīgas dizaina iespējas, lai palīdzētu jums izveidot jaunus interjera elementus. Uzzināsim, kas ietilpst ARI Stone piedāvājumā un kādi ir šīs sezonas jaunumi un dizaina aktualitātes!

Aktuālie piedāvājumi

Aktualitātes

Izstāsti Latvijai