abc.lv skaitļos

Lietotāji online0
Aktīvie uzņēmumi25222
Nozares raksti1279
Ekspertu atbildes3041
Apdares un renovācijas instrumenti : Būvniecības, arhitektūras un interjera portāls abc.lv

Apdares un renovācijas instrumenti

Apdares un renovācijas instrumenti


Apdares un virsmu renovācijas instrumentu pieejamība reizēm sagādā lielas problēmas, jo reti kurš no instrumentu piegādātājiem izbrauc uz klienta adresi vai objektu un piedāvā iespēju izmēģināt interesējošo instrumentu pielietojumā, uz konkrētās virsmas, redzot rezultātu, neinvestējot iekārtā.

SIA "Instrumentu servisa centrs" kopš 2008. gada piedāvā dažādus nišas produktus apdares darbiem un renovācijai vai restaurācijai.

Galvenie ieguvumi pareizi piemeklētam instrumentam:
- darba ātrums vai ražība,
- virsmu apdares kvalitāte,
- darba drošība, tas ir, maz putekļu un zems vibrācijas līmenis.

SIA "Instrumentu servisa centrs" piedāvā plašu instrumentu klāstu, piemēram, špaktelēšanas mašīnas, dažādu veidu slīpmašīnas riģipša, koka, betona un metāla slīpēšanai, krāsas un javas maisītājus, krāsošanas iekārtas maza un liela apjoma darbiem, riģipša pacēlājus, multi-instrumentus, skrūvmašīnas ar automātisko skrūvju padevi, rokas instrumentus un slīpmateriālus. Klientus kosultējam biroja adresē: Nometņu ielā 57a, Rīgā, savukārt daļa no minētajiem instrumentiem ir apskatāma on-line katalogā www.einstrumenti.lv.




Iegūstot īpašumā kādu specifisku instrumentu, seko jautājums, kur saremontēt iekārtu, kur pasūtīt piederumus. Arī to piedāvā SIA "Instrumentu servisa centrs"! Uzņēmums remontē visu veidu elektroinstrumentus (perforatorus, ripzāģus, virsfrēzes, urbjmašīnas utt.), akumulatora instrumentus, pneimatiskos instrumentus (naglu pistoles, pneimatiskās slīpmašīnas, kompresorus), kā arī divtaktu (motorzāģus, trimmerus, spēka zāģus) un četrtaktu(mauriņa pļaujmašīnas, blietes, ģeneratorus, ūdens sūkņus utt.) instrumentus/iekārtas. 

Atbildes uz biežāk uzdotajiem jautājumiem par servisa līniju lasīt, atverot saiti http://is-centrs.lv/lv/servisa-pakalpojumi/remonts.








"Instrumentu servisa centrs", SIA

Nometņu iela 57a (Āgenskalns), Rīga, LV-1002
Tālrunis:  +371 67616037
E-pasts: info@is-centrs.lv
www.is-centrs.lv
www.einstrumenti.lv
www.isc-parts.lv

Publicitātes foto





Banner 280x280

Dalies ar šo rakstu

Komentāri

=

* Lūdzu aizpildi summu vārdiski latviešu valodā ar visām garumzīmēm!

SIA "Latvijas Tālrunis" aicina interneta lietotājus - portāla lasītājus, rakstot komentārus par publicētajiem rakstiem un ziņām, ievērot morāles, ētikas un pieklājības normas, nekūdīt uz vardarbību, naidu vai diskrimināciju, neizplatīt personas cieņu un godu aizskarošu informāciju, neslēpties aiz citas personas vārda, neveikt ar portāla redakciju nesaskaņotu reklamēšanu. Gadījumā, ja komentāra sniedzējs neievēro iepriekšminētos noteikumus, viņa komentārs var tikt izdzēsts un SIA "Latvijas Tālrunis" ir tiesības informēt uzraudzības iestādes par iespējamiem likuma pārkāpumiem.

Nedēļas tēma

ARI Stone – augstas kvalitātes akmens virsmas jūsu interjeram

ARI Stone – augstas kvalitātes akmens virsmas jūsu interjeram

ARI Stone ir uzņēmums, kas apvieno jaunākās inovācijas, augstākās kvalitātes akmens materiālus un bezgalīgas dizaina iespējas, lai palīdzētu jums izveidot jaunus interjera elementus. Uzzināsim, kas ietilpst ARI Stone piedāvājumā un kādi ir šīs sezonas jaunumi un dizaina aktualitātes!

Aktuālie piedāvājumi

Aktualitātes

Izstāsti Latvijai