abc.lv skaitļos

Lietotāji online168
Aktīvie uzņēmumi25214
Nozares raksti1277
Ekspertu atbildes3041
Aksesuāri dīvāna elkoņbalstiem : Būvniecības, arhitektūras un interjera portāls abc.lv

Aksesuāri dīvāna elkoņbalstiem

Aksesuāri dīvāna elkoņbalstiem

Lai brīvajā vakarā, ko pavadām pie televizora, justos maksimāli brīvi un ērti, nesatraucoties par izlieto dzērienu uz dīvāna vai televizora pults nemitīgo pazušanu, dizaineri izgudrojuši virkni paliktņu, galdiņu un plauktu, kurus var viegli piestiprināt pie dīvānu un krēslu elkoņbalstiem.





Tādi priekšmeti savas vienkāršības dēļ ir ļoti praktiski. Tie aizņem maz vietas, ļauj kārtīgi izvietot visas nepieciešamās lietas tieši pie rokas un var kalpot kafijas galdiņa vietā vai arī kļūt par darba vietu nelielā dzīvoklī.

Ļoti nozīmīgi ir tas, ka šādus aksesuārus var ne tikai iegādāties gatavā formātā, bet arī patstāvīgi izgatavot sev piemērotu variantu. Piedāvājam apskatīt iespējamos variantus un izgatavošanas materiālus.

Pats vienkāršākais un kompaktākais variants ir no auduma uzšūtas kabatas. Šāda veida modeļus visbiežāk izmanto sievietes, kas aizraujas ar rokdarbiem. Pie rokas atrodas visi nepieciešamie darbarīki.

Banner 280x280








Uzliktnis, kas sastāv no atsevišķām koka plāksnēm ir mobils un viegls. Tas noteikti iepatiksies cilvēkiem, kas, sēžot uz dīvāna,  mēdz izmantot portatīvo datoru, planšetes vai arī ēd, skatoties televizoru.







Nedaudz solīdāks variants – dažādas konfigurācijas masīvi koka plaukti, kas nodrošina drošu balstu visiem priekšmetiem. Konfigurācijas varianti ir vairāki, izvēle atkarīga no cilvēka paradumiem un vēlmēm. Turklāt, šādu koka plauktu var izgatavot savām rokām pat tādos gadījumos, ja ir minimālas prasmes un minimāls instrumentu klāsts darbam ar koku.



Bez plauktiem, paliktņiem un galdiņiem, uz elkoņbalsta var izvietot arī papildus apgaismes elementu. Tikai jānodrošina tam piemērots stiprinājums.

Izmantojot oriģinālas dizaina idejas, var ne tikai ietaupīt telpu, bet arī atsvaidzināt esošās mēbeles, papildinot tās ar praktiskām un simpātiskām detaļām. Svarīgākais – atrast tieši sev piemērotu variantu!



Foto: www.diy.ru

 

Dalies ar šo rakstu

Komentāri

=

* Lūdzu aizpildi summu vārdiski latviešu valodā ar visām garumzīmēm!

SIA "Latvijas Tālrunis" aicina interneta lietotājus - portāla lasītājus, rakstot komentārus par publicētajiem rakstiem un ziņām, ievērot morāles, ētikas un pieklājības normas, nekūdīt uz vardarbību, naidu vai diskrimināciju, neizplatīt personas cieņu un godu aizskarošu informāciju, neslēpties aiz citas personas vārda, neveikt ar portāla redakciju nesaskaņotu reklamēšanu. Gadījumā, ja komentāra sniedzējs neievēro iepriekšminētos noteikumus, viņa komentārs var tikt izdzēsts un SIA "Latvijas Tālrunis" ir tiesības informēt uzraudzības iestādes par iespējamiem likuma pārkāpumiem.

Nedēļas tēma

ARI Stone – augstas kvalitātes akmens virsmas jūsu interjeram

ARI Stone – augstas kvalitātes akmens virsmas jūsu interjeram

ARI Stone ir uzņēmums, kas apvieno jaunākās inovācijas, augstākās kvalitātes akmens materiālus un bezgalīgas dizaina iespējas, lai palīdzētu jums izveidot jaunus interjera elementus. Uzzināsim, kas ietilpst ARI Stone piedāvājumā un kādi ir šīs sezonas jaunumi un dizaina aktualitātes!

Aktuālie piedāvājumi

Aktualitātes

Izstāsti Latvijai